{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Vrijwilligerswerk en Spaans leren in Cuzco, Peru

Vrijwilligerswerk en Spaans leren in Cuzco, Peru | KILROY

Vrijwilligerswerk en Spaans leren in Cuzco, Peru

Wil jij een van de populairste talen ter wereld beter onder de knie krijgen? Doe dan een Spaanse taalcursus in het land waar ze de taal ook spreken. Spaans komt niet alleen goed van pas voor jouw volgende reis door Latijns-Amerika, maar is ook erg handig als je vrijwilligersproject wil doen. Het laatste kan je in Peru combineren met een taalcursus, net zo handig!

Spaans leren in Cuzco

Op de Milhouse Spanish School in Cuzco kun je kiezen of je privéles neemt of in een groep Spaans leert. De lessen die je in de klas leert, zal je meteen toepassen in Cuzco, want de docent neemt je vaak mee op pad!

Het Milhouse hostel

Tijdens jouw Spaanse taalcursus verblijf je in het Milhouse hostel in Cuzco wat op een steenworp afstand ligt van het Plaza de Armas. Dit backpackershostel heeft een echte authentieke feeling en huiselijke sfeer.

Vrijwilligerswerk in Cuzco

Er zijn meerdere vrijwilligersprojecten die je vanuit het Milhouse kunt doen. De projecten zijn afhankelijk van het niveau Spaans dat je spreekt. Met basiskennis kun je kansarme kinderen helpen door ze te helpen met Engels leren, knutselen, muziek maken of sporten.

Als je kennis van de Spaanse taal beter is, kun je werken op een school om kinderen te helpen leren lezen. Je kunt volwassenen in het culturele centrum van Cuzco helpen met Engels, muziek of andere onderwerpen waar jij goed in bent.

Ben je enthousiast geworden?

Kies dan van een van onze leuke vrijwilligersprojecten of taalcursussen. Lees hier meer over het project in Cuzco waarbij je werkt met kinderen, of hier over het project in Cuzco op een naschoolse opvang. Je kan een individuele taalcursus volgen in Cuzco en in paren. Meer weten over vrijwilligerswerk of taalcursussen in het algemeen? Hier vind je meer info over het doen van een cursus en het worden van een vrijwilliger in het buitenland.

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?