{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


6 Plekken om Oud & Nieuw te vieren

Reiziger tijdens oud en nieuw | KILROY

6 Plekken om Oud & Nieuw te vieren

Oud en Nieuw is waar we het over hebben. Wil jij je feestje deze keer eens vieren zonder oliebollen en appelflappen - en nee daar bedoelen we niet je ouders en vrienden mee - zorg dan dat je er dit jaar bij bent op een van de onderstaande bestemmingen! Heb jij een ultiem, geweldig en prachtig mooi oud&nieuw gevierd ergens op de wereld en staat die plek er niet bij? Geef het door! Onderaan deze pagina!

1. Copacabana Beach, Rio de Janeiro, Brazilië

Rio de Janeiro, de plek waar het grootste oud en nieuw feest plaatsvindt! In dresscode wit, de kleur van geluk, feesten ruim twee miljoen Brazilianen het nieuwe jaar in. Een horloge hoef je niet mee te nemen om te weten of het twaalf uur is geweest. Dat maakt de 20 minuten durende vuurwerkshow je wel duidelijk. Op het strand wordt gezorgd voor muziek, dus blijf waar je bent na 20 over 12 & dance the night away!

Vuurwerk in Rio de Janeiro | Vier oud en nieuw in Brazilië | KILROY

2. The Strip, Las Vegas, USA

New York, New York, ja dat kennen we nu wel. Wil je echt glamouros het nieuwe jaar in? Vlieg dan verder naar Las Vegas!  Het hele jaar door dé plek voor een goed feestje, maar met oud en nieuw gaat het dak er echt compleet vanaf. Tel af op de wereldberoemde Strip die speciaal voor de jaarwisseling wordt afgesloten voor verkeer. Aanschouw de spectaculaire licht, geluid en vuurwerkshows en zet het feestje door in een van de vele clubs en casino's. Zorg wel dat je een kaartje bemachtigd voordat de champagne knalt. Deze zijn gewild!

Vier oud en nieuw in Las Vegas | KILROY

3. Harbour Bridge, Sydney, Australië

Het grootste vuurwerk ter wereld rond de Harbour Bridge naast het beroemde Operahouse, zomers temperaturen en de eerste grote plaats ter wereld waar het nieuwe jaar wordt ingeluid. Het zijn drie topargumenten om even een ticket te boeken naar de overkant  van de wereld rond de jaarwisseling.

In Sydney kun je feestend het jaar uit en in gaan. Voordat de klok twaalf uur slaat zijn er al verschillende grote feesten in de stad met bekende top dj's. Rond middernacht verzamelt iedereen zich op het strand om het wereldberoemde vuurwerk te aanschouwen. Na 15 minuten happy new year, ohh's en ahh's gaat het feest meer dan ooit door. Op straat, in de clubs en op het strand. Sydney viert met ruim een miljoen bezoekers tijdens de jaarwisseling een immens feest. Niet voor niets dat deze plek ook wel de "New Year's Eve Capital of The World' wordt genoemd.

Vuurwerk in Sydney | Vier oud en nieuw in Australië | KILROY

4. Funchal, Madeira, Portugal

Een klein eiland voor de kust van Portugal, beter bekend als wandeleiland en een populaire vakantiebestemming onder de oudere generatie. Een duffe locatie voor de jaarwisseling dus? Dacht het niet! Het vuurwerk dat hier wordt afgestoken behoort tot de meest indrukwekkende ter wereld. In 2006/2007 heeft het eiland zelfs een plek in het Guiness Book of Records verovert met de grootste vuurwerkshow ooit gegeven. Voor vuurwerk en feest moet je in de hoofdstad(je) Funchal zijn. De straten zijn voorzien van duizenden lichtjes wat zorgt voor een magische sfeer. Verder hoef je hier niet te zoeken naar een feestje, die zijn namelijk overal! In de bars, hotels, maar ook gewoon op straat!

Vier oud en nieuw in Madeira, Portugal | KILROY

5. Hogmanay, Edinburgh, Schotland

Het is er koud, grijs en nat. Onaantrekkelijke locatie voor een goed oud en nieuw  feestje zou je denken. Niet dus! In de Schotse hoofdstad Edinburgh maken ze er een lekker lange jaarwisseling van en één groot feest. Op 30 december barsten de eerste feesten los en pas op 2 januari eindigen de jaarwisselingfestiviteiten weer. In de tussentijd gaat het dak eraf op de Edinburgh Hogmanay Street Party. Hier kun je terecht voor concerten, feesten, straatoptredens, een fakkeltocht en tijdens de jaarwisseling voor een spectaculaire vuurwerk en lasershow! Om de kater te verdrijven wordt er op nieuwjaarsdag een hardloopwedstrijd georganiseerd. Een goed alternatief op de Nieuwjaarsduik met die Schotse kou!

Vuurwerk in Edinburgh | Vier oud en nieuw in Schotland | KILROY

6. Praag, Tsjechië

Romantisch het nieuwe jaar inluiden? Ga dan naar Praag! Genoeg te beleven en voor ieder wat wils. Om middernacht vindt er een groots vuurwerkschouwspel plaats dat vanaf de hotspots in de stad bekeken kan worden. Vaar met je geliefde de Moldau over tijdens dit spektakel en wandel vervolgens nog even hand in hand over de Karelsbrug voor een schilderachtig uitzicht over de stad. Wil je los dan kun je beter richting één van de vele bars en clubs in de stad waar gefeest wordt tot in de vroege uurtjes. Liever in stijl de jaarwisseling vieren? Dat kan ook! Zowel voor als na middernacht is er in het concertgebouw een optreden van het Tsjechische filharmonisch orkest! Šťastný Nový Rok!

Oud en nieuw vieren in Praag | KILROY

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?