{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Annuleren en wijzigingsvoorwaarden

Het is altijd mogelijk een verzoek bij ons in te dienen om je gehele of een deel van je reis te annuleren. Houd er wel rekening mee dat hier tot maximaal 100% kosten aan verbonden zijn.

 

Kosten

KILROY hanteert €100 annuleringskosten per persoon per boeking plus de kosten onze partners tot een maximum van 100%. De kosten van de luchtvaartmaatschappij vind je op jouw boekingsbevestiging, de kosten van onze andere partners variëren. Het overzicht van de annuleringsvoorwaarden van onze partners vind je hier. De servicekosten, ISIC/IYTC en annuleringsverzekering worden niet terugbetaald. Wij adviseren altijd een annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Hoe kan ik annuleren?

Heb je online geboekt, gebruik dan het formulier voor online boekingen. Heb je geboekt bij een reisspecialist via mail/telefoon/reisbureau, neem dan contact op met jouw reisspecialist.

Stuur een bericht

Let op!
Als je reis binnen 24 uur aanvangt en je moet annuleren buiten de openingstijden van KILROY neem dan eerst contact op met de luchtvaartmaatschappij en/of partner waar je mee reist.

 

Annuleringskostennota

Indien je elders een annuleringsverzekering hebt afgesloten, kun je bij je verzekeringsmaatschappij een verzoek indienen tot terugbetaling van de annuleringskosten. Hier heb je een annuleringskostennota voor nodig. Deze kan KILROY voor je verzorgen. 

 

Openingstijden online boekingen

De (gedeeltelijke) annulering is na bevestiging van KILROY pas definitief. Doorgaans ontvang je van onze online ticketafdeling binnen 24 uur reactie. Annuleringen van online boekingen worden behandeld op de volgende tijden:

Maandag t/m vrijdag: 12:00 - 16:00

 

Openingstijden overige boekingen

Annuleringen van boekingen gemaakt per mail/telefoon/reisbureau worden behandeld op de volgende tijden:

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00

Annuleringen die in het weekend of buiten de werktijden worden verzonden, worden de eerstvolgende werkdag behandeld.

 

Wat te doen buiten openingstijden?

Is KILROY gesloten, neem dan contact op met de luchtvaartmaatschappij en/of partner waar je mee reist.

Mocht het een spoedannulering betreffen, dan adviseren wij je telefonisch contact op te nemen met KILROY op het nummer +31 20 5245 100. Is KILROY gesloten, neem dan contact op met de luchtvaartmaatschappij en/of partner waar je mee reist.

De mogelijkheid tot wijzigen van de reisdata en de daarbij gerekende kosten zijn afhankelijk van de vervoerder. Mocht een vliegticket (tegen kosten) wijzigbaar zijn, is dit te allen tijde afhankelijk van de beschikbaarheid en kan derhalve niet gegarandeerd worden.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?