{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering | KILROY

Annuleringsverzekering

Het is altijd vervelend wanneer je jouw reis onverwachts moet annuleren. En helemaal als dat betekent dat je ook nog eens je hele reissom kwijt bent. Met de annuleringsverzekering van de Europeesche en KILROY ben je hiervoor gedekt.

writing-a-letter-cover
ANNULERINGSVERZEKERING AFSLUITEN
Het moment om de annuleringsverzekering af te sluiten, is tijdens het boeken van je reis. Maar mocht je het nou vergeten zijn of plotseling beseffen dat je er toch niet helemaal lekker van slaapt, dan kun je deze ook nog uiterlijk 7 dagen na jouw boeking bij ons afsluiten. Boek je een vliegtickets online op onze website, dan heb je de mogelijkheid om tijdens het boekingsproces de annuleringsverzekering toe te voegen. Verder kun je in alle andere gevallen deze afsluiten via e-mail, telefoon of in onze reisbureaus.
Annuleringsverzekering afsluiten

Annuleringsverzekering voor backpackers

Een annuleringsverzekering is geen sexy verzekering die je graag afsluit. Sommige reizigers twijfelen vaak of ze deze wel moeten afsluiten, omdat ze het als onnodige extra kosten zien. Maar in feite moet je deze verzekering altijd in jouw reisbudget meenemen. Het is niet “onnodig”, gezien de ellende die het je kan besparen. Voor een fractie van jouw reissom ben je al gedekt en kun je in alle rust jouw reis voorbereiden.

Voorbeeld

Je boekt een reis t.w.v. € 2.000 in totaal en wilt hiervoor een annuleringskostenverzekering afsluiten. De kosten van de annuleringsverzekering zijn in dit geval € 140. Op het bedrag dat je in totaal van plan bent uit te geven voor de reis, is dit bedrag natuurlijk te verwaarlozen. En het zal je maar gebeuren: € 2.000 euro kwijt! Zou jij er lekker van slapen?

Waarom annuleren?

Denk daarbij onder andere aan het moeten annuleren van jouw reis als gevolg van ziekte (ook minder ernstige zaken als een oorontsteking) van een direct familielid (grootouders, ouders, broer/zus of kinderen), een reisgenoot in dezelfde boeking of van jezelf. Onder bepaalde voorwaarden kan het moeten afleggen van een hertentamen of herexamen, het overdoen van een examenjaar of het overdoen van een studiejaar aan een instelling van het voortgezet onderwijs reden zijn voor vergoeding wanneer de reis geannuleerd moet worden.

Wat kost de annuleringsverzekering?

De annuleringsverzekering sluit je af voor in totaal 7,26% van de te verzekeren/te dekken reissom (hier zit ook al 21% assurantiebelasting inbegrepen). Hieronder enkele voorbeelden.

Reissom

€ 1.000

€ 2.000

€ 3.000

€ 4.000

€ 5.000

Kosten

€ 72,60

€ 145,20

€ 217,80

€ 290,40

€ 363

 

Voorwaarden

De verzekering dekt geen gevallen van ziekte, welke bekend waren ten tijde van het afsluiten van de annuleringsverzekering. Ter controle zal de reden voor annulering ter beoordeling worden voorgelegd aan de medisch adviseur van de Europeesche.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?