{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Van de oostkust naar de westkust van Amerika

Monument Valley bij zonsondergang | Rondreizen door Amerika met KILROY

Van de oostkust naar de westkust van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika zijn het beste overland te verkennen, door bijvoorbeeld een roadtrip met een groep te maken. Met deze roadtrip van westkust naar oostkust ga je niet alleen langs toffe steden, maar zie je ook de pracht van moeder natuur! Je bent dus verzekerd van een gevarieerde reis. Ervaar het stadse leven in het oosten, het kalme zuiden en de relaxte westkust. Dit is een van onze populairste rondreizen en zal onderweg gauw ontdekken waarom! Ben jij klaar voor een reisavontuur in Amerika?

Van oost naar west
Zie jij een rondreis van het oosten naar het westen van de Verenigde Staten wel zitten? Dan vind je hier de details van deze trip.
Bekijk de volledige rondreis

Dag 1-2 New York, Philadelphia & Washington DC

Op de eerste dag begint het avontuur en reis je van de New York omgeving naar Philadelphia, ook wel bekend als Philly. Beklim hier de beroemde 'Rocky' trappen en breng een bezoek aan Liberty Bell, het symbool voor de Amerikaanse onafhankelijkheid. Proef van de lokale lekkernijen, zoals de Philly cheesesteak. Ga naar Reading Terminal Market en vind voor ieder wat wils. Vervolgens is het tijd om cultuur te snuiven in de hoofdstad van de Verenigde Staten, Washington DC. Je maakt een fietstocht langs de vele bezienswaardigheden en musea van de stad samen met een gids. Verder kan je ook de imposante Smithsonian National Museums en het Witte Huis bewonderen. Zin in wat te smikkelen? Ga dan naar de gezellige buurt Georgetown met leuke restaurantjes, livemuziek en winkels.

Wil je ook New York wat beter verkennen? Kom dan een paar dagen eerder aan dan de rondreis begint. Geniet van het lekkere eten, wandel door Central Park, bezoek (een van) de vele musea, bewonder de Brooklyn Bridge en leef je uit in "The city that never sleeps".

Skyline van Philadelphia bij zonsondergang | Rondreizen door Amerika met KILROY

Dag 3 Virginia

Het landschap verandert zodra je de stad uit rijdt. Bewonder de groene Appalachian Mountains terwijl je de staat Virginia doorkruist. Het wordt vandaag een lange rit, maar als je mazzel hebt kan je zelf ook een korte hike maken!

Dag 4 Ocoee

De volgende Amerikaanse staat waar je doorheen reist is Tennessee. Hier stop je bij Ocoee, een van de beste plekken ter wereld om te raften. Zin in wat adrenaline en een toffe optionele activiteit? Trek dan jouw zwemvest aan en ga het water op. Blijf je liever op het droge? Dan zijn er ook genoeg mooie wandelroutes te ontdekken.

Dag 5 Nashville

Tijd om de stad van de countrymuziek te ontdekken! De muziekscene van Nashville is wereldberoemd - ga uit en geniet van de livemuziek. Ook als je niet van countrymuziek houdt, zijn er genoeg bands die optreden. Verder vind je ook genoeg musea waar je meer kunt leren over de (muziek)geschiedenis van de stad.

Muziekcafés in Nashville | Rondreizen door Amerika met KILROY

Dag 6 Memphis

Ook Memphis staat bekend om de muziek en topartiesten. Bezoek Graceland: hier kun je door middel van foto's, video's en kleding zien hoe Elvis Presley leefde. Memphis is ook de plaats waar Johnny Cash en BB King hun roots hebben. Je leest het al: ook hier geldt geschiedenis, muziek en muziekgeschiedenis!

Dag 7-8 New Orleans

Ontdek het levendige New Orleans en bereid je voor op een paar dagen heerlijk eten, maar ook voor nóg meer muziek. Ga helemaal los op Bourbon Street!

Dag 9 Louisiana & East Texas

Vandaag krijg je de kans om een optionele tocht door het moeras te maken. Een echte aanrader! Spot krokodillen en andere wilde dieren, vaar langs oude Indiase grafheuvels, vissersdorpen. Ontdek deze mysterieuze omgeving op een unieke manier.

Dag 10-11 Austin

Muziekliefhebbers opgelet, het is weer tijd om een ware muziekstad aan te doen. Austin claimt zelfs dé beste stad voor livemuziek ter wereld te zijn. Het is een artistieke en culturele stad waar je iedere avond een muziekevenement kan bijwonen. Je kunt er ook erg lekker eten bij de lokale food trucks.

Austin Texas State Capital bij zonsondergang | Rondreizen door Amerika met KILROY

Dag 12 Amarillo

Volg een gedeelte van de beroemde Route 66 en breng een bezoek aan Cadillac Ranch om toffe kunst te bekijken en maken! 's Avonds zet je jouw tent op in Amarillo en ga je kamperen.

Dag 13 Santa Fe

Reis verder over Route 66 richting Santa Fe. Houd je van kunst? Dan is dit 'the place to be'. Je vindt er een toffe kunstscene met galeries, interessante architectuur en lekkere restaurants.

Dag 14 Monument Valley

Monument Valley, een van de bekendste landschappen van Amerika. Deze rotsformaties in prachtige rode kleuren in een bijzonder mooie omgeving vergeet je nooit meer. Je verblijft bij de Navajo indianen en ziet de zonsopgang over Monument Valley. Hopelijk is het helder die nacht, want kamperen onder de sterrenhemel is adembenemend.

Dag 15-16 Grand Canyon National Park

Je hebt het ene hoogtepunt net achter de rug en dan ga je alweer naar een ander wereldwonder: de Grand Canyon. Geniet van het uitzicht over de Grand Canyon en maak een hike bij zonsop- of ondergang. Of kies voor een helikoptervlucht over de Grand Canyon en bekijk de diepe kloven van bovenaf.

Dag 17-18 Zion National Park

Natuurliefhebbers 'eat your heart out'! Zion National Park onderscheidt zich door de combinatie van planten, bomen en de rode steile kliffen. Gegarandeerd een schitterend uitzicht!

Zion National Park uitzicht bij daglicht | Rondreizen door Amerika met KILROY

Dag 19-20 Las Vegas

Las Vegas mag je tijdens deze rondreis niet missen! Er is zo ontzettend veel te doen: gokken, dansen, optredens zien, jouw mond valt er van open! What happens in Vegas, stays in Vegas!

DAG 21 Las Vegas & Los Angeles

Sluit deze te gekke rondreis af in de prachtige Californische zon en eindig in het bruisende Los Angeles. Ga naar Venice Beach proef van de 'beach vibe'. Vergeet ook het hippie gedeelte van de stad niet. Blijf je na de roadtrip nog een paar dagen in LA, ga dan zeker naar Hollywood Boulevard en Santa Monica Pier.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?