{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


8 tips voor een actieve vakantie

8 tips voor een actieve vakantie met KILROY

Wie zei dat een vakantie ontspannend moet zijn?

Voor sommigen betekent vakantie enkel en alleen chillen en die lege batterijen weer opladen. Voor ons bij KILROY is een vakantie geen echte vakantie tenzij je ten minste één activiteit hebt gedaan dat je een adrenalinekick heeft gegeven of iets wat je thuis helemaal niet kan doen. Hier alvast een korte lijst met 8 activiteiten die aan ten minste één van deze twee eisen voldoet. Genieten maar!

Wil je samen een spannende activiteit plannen voor jouw reis?

Mail ons

1. Volg de wind

Hold deg aktiv på ferien med kiting

Wie kijkt in godsnaam uit naar veel wind op reis? Wind staat zelden bovenaan het verlanglijstje, en zeker niet tijdens je vakantie, maar in sommige gebieden snakken ze echt naar die harde wind. Kitesurfers zijn mensen die blij worden van wind. Bij kitesurfen profiteer je optimaal van de kracht van de natuur. Je gebruikt de vlieger om ver te komen, hoge sprongen te maken of andere leuke tricks in het water te doen. Kitesurfen is een ideale watersport om het evenwicht en de motoriek te trainen. 

2. Sightseeing te voet

På tur til fots får du se utrolig mye fint

Sightseeing kan volledig gratis! Trekking is de perfecte manier om de omgeving, culturele hotspots en de lokale bevolking te ontdekken. Niets geeft ook meer voldoening dan een prachtig uitzicht na een dagje trekken door hoge bergen. Je krijgt een volledig nieuw perspectief op het pad dat je net hebt afgelegd.

Veel trektochten in de bergen eindigen ook vaak met een culturele ervaring, zoals een reis naar Machu Picchu in Peru of naar het Jezus-beeld in Brazilië.

3. Surf's up

Surfing er en morsom måte å holde seg i aktivitet på

Surfen is een coole manier om in vorm te blijven en te socializen met de andere surfers die liggen te wachten op die perfecte golf. Als je van actie houdt en niet bang bent om een ​​paar liter zout water door te slikken, dan is dit zeker de sport voor jou. Het is erg leuk en ook een goede oefening voor het hele lichaam! Stand up paddle-surfen en bodyboarden zijn andere wateractiviteiten die je actief en in goede conditie houden tijdens je reis. Als je echt een onvergetelijke ervaring met surfen wilt, raden we je aan om in een surfkamp te verblijven. Zo spendeer je de hele dag met mensen met dezelfde interesse. Hang loose bro!

4. Bootje varen!

Ta deg en padletur i fantastisk natur

Varen in een kajak of kano geeft je niet echt de ene adrenaline kick na de andere, maar het biedt een ongelooflijk goede oefeningen voor het hele lichaam. Een kajaktocht is dan ook een ideale manier om gebieden buiten het platteland te beleven. Voeg een extra adrenaline-kick en snelheid toe en ga op een raftingtrip.

5. Dive in

Spektakulære naturopplevelser venter under havoverflaten

Zwemmen is een topmanier om in conditie te blijven. Maar dat is al even algemeen geweten. Combineer zwemmen echter met een snorkel en zwemvliezen en een hele nieuwe onderwaterwereld gaat open. Als je eenmaal doorhebt wat er zich allemaal in het water afspeelt krijgen ze je er nooit meer uit. Plus je blijft lekker actief en in conditie! Ga jij de volgende keer op een duiktrip?

6. Op twee wielen

Frister det med en sykkeltur på death road?

Met de fiets kun je in korte tijd grote gebieden verkennen, en het is ook nog eens een goede oefening voor zowel dijen als benen. Je verbrandt gemiddeld ca. 300 calorieën per uur tijdens het fietsen. Klinkt sportief toch? Op zoek naar een uitdaging en een spectaculaire natuurbelevenis, check dan zeker eens "Death Road" in Bolivia! Vergeet hier zeker je helm niet!

7. Wordt helemaal zen!

Finn din indre zen, med yoga

De adrenalinejunkie in jou denkt misschien dat yoga een saaie activiteit is voor excentrieke boomknuffelaars, maar yoga geeft het lichaam eigenlijk een ongelooflijk goede basis voor alle andere sporten die we hierboven hebben genoemd. Het beste is dat je vrijwel overal yoga kunt beoefenen, en een klein uurtje per dag kan lange tijd grote effecten hebben, zowel voor je fysieke als mentale gezondheid.

8. Probeer iets helemaal nieuw

Sport er også bra underholdning

Sporten is niet alleen leuk om te doen, het is ook een goede vorm van amusement. Naast het in vorm blijven, kan het spannend zijn om een sportwedstrijd bij te wonen. Zeker als het een typische sport is van de plek waar je op reis bent. Het kan echt zalig zijn om je helemaal te verliezen in een sport die je eigenlijk niet kent en als een gek het thuisteam aan te moedigen!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?