{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Wat te doen tijdens je overstap in Bangkok

Wat te doen tijdens je overstap in Bangkok

Haal het meest uit je overstap in Bangkok

Vlieg je via Bangkok naar je reisbestemming? Spendeer jouw overstaptijd dan niet op het vliegveld, maar ga de stad in en ontdek Bangkok! We geven je tips hoe je overstap in Bangkok het best kan besteden.

Vervoer in Bangkok

Tuk Tuks en taxi's zijn in Bangkok volop aanwezig. Neem altijd een taxi op de meter zodat je niet wordt opgelicht. Weet je ondertussen wat normale prijzen zijn dan kan je ook vooraf een prijs afspreken voordat je de Tuk Tuk of taxi instapt.

Rij met de tuk tuk tijdens je overstap in Bangkok

Sightseeing per rivierboot

Leuk, gemakkelijk, snel en heel goedkoop zijn de rivierboten. Er zijn veel steigers langs de Chao Praya rivier en je hoeft alleen maar op de boot te springen om je vervolgens door de stad te laten vervoeren. Je koopt een kaartje aan boord en betaalt een vast bedrag. Het maakt dus niet uit of je er de volgende halte uitspringt of dat je blijft zitten tot het eind.

Vaar over de rivier tijdens je overstap in Bangkok

Khao San Road

Grote kans dat jij de gekte op Koh San Road gaat of gewoon even wilt ervaren. Dit is dé straat waar vele culturen samensmelten. Hier vind je goedkope guesthouses, bucket-bars, straatverkopers, streetfood-karretjes, live muziek, bedelaars, kleding- en elektronicawinkeltjes etc. Backpackers kom je hier gegarandeerd tegen. You either love it or hate it wordt hierover vaak gezegd.

Kickbokswedstrijd in Bangkok

In Bangkok vind je twee grote stadions waar je kickbokswedstrijden, volkssport nummer 1 in Thailand, kan bijwonen. Het bekendste stadion is Lumphini, gelegen vlakbij het gelijknamige park. Omdat ze aan westerlingen alleen de 'ringside tickets' verkopen, is het in verhouding tot de rest van je uitgaven best prijzig. Je hebt uiteraard wel één van de beste plekken en het is fantastisch om een keer mee te maken.

Weekend Market - grootste markt Zuidoost-Azië

Ben je op zaterdag of zondag in Bangkok? Bezoek dan de grootste openluchtmarkt van Zuidoost-Azië bestaande uit meer dan 2000 kraampjes met eten en houten meubels tot kleertjes voor je huisdier. Hoewel de floating markets erg toeristisch zijn geworden, komen er wél nog veel locals naar de Weekend Market.

Bezoek de grootste markt van Zuidoost-Azië tijdens je overstap in Bangkok

Uitzicht over Bangkok

Bekijk Bangkok van bovenaf en ervaar de stad op een hele toffe manier. Niet in alle rooftop bars kom je binnen op je slippers. Check dus wel even wat voor type bar je gaat bezoeken. Waar je (meestal) wel binnenkomt in je korte broek en sneakers zijn Cloud47 en Octave rooftop bar. Houd wel rekening met dure drankjes. De backpacker op budget gaat naar de eerste verdieping van de Burger King op Koh San Road.

Bekijk de skyline van Bangkok tijdens je overstap

Lumphini Park

Wil je de gekte van de stad liever vermijden? Bezoek dan het Lumphini Park. Ga vroeg naar het park (vroeg is in dit geval rond half 6 in de ochtend) en zie veel Thai yoga beoefenen en eten uitdelen aan monniken. Het grote park midden in de stad heeft veel schaduw, prachtige palmen, vijvers, groene grasvelden en rust.

Goedkope vliegtickets naar Bangkok

Wil jij via Bangkok reizen? KILROY heeft speciale overeenkomsten afgesloten met vliegtuigmaatschappijen waardoor wij je goedkope en flexibele vliegtickets kunnen aanbieden. Zoek en boek online of neem contact met ons op.

Combinatietickets met Bangkok

Als je naast Bangkok ook naar andere bestemmingen buiten Thailand wilt vliegen, bekijk dan onze voordelige en flexibele combinatietickets zoals:

- Combinatieticket Thailand en Vietnam

- Combinatieticket Thailand en Bali

- Combinatieticket Thailand, Filipijnen en Australië

Combineer Thailand Filipijnen en Australië in een vliegticket via KILROY

Aankomstpakketje Bangkok: transfer met eerste overnachtingen

Maak het jezelf gemakkelijk met een aankomstpakketje. Na een lange vlucht is het enige wat je wil een lekker bed en je spullen van je af gooien. Met een aankomstpakketje word je vanaf het vliegveld gebracht naar het hotel of hostel waar je de eerste nachten verblijft. Hoe chill!

Meer info

Meer tips over Bangkok?

Wij kennen de omgeving en kunnen je handige tips geven. Neem contact met ons op en kom gezellig een keer langs.

Kom langs

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?