{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


3 (vrijwilligers)projecten in kleurrijk Ecuador

3 projecten in kleurrijk Ecuador | KILROY

De ultieme manieren om Ecuador te ontdekken

Ecuador mag dan wel een van de kleinste landen in Zuid-Amerika zijn, de grootte wordt volledig gecompenseerd door de schitterende natuur en kleurrijke cultuur. Het land staat bekend om de tropische regenwouden, de verse berglucht van het Andesgebergte en de leguanen op de Galapagoseilanden - maar ook om de levendige markten en vriendelijke mensen.

Voor jouw volgende reis naar Ecuador raden wij je aan om een vrijwilligersproject te doen om het land beter te leren kennen en jouw reis meer betekenis te geven. Werk als vrijwilliger in de Amazonejungle met dieren, help kinderen in de hoofdstad van Ecuador of leer Spaans terwijl je ook aan jouw surfskills werkt. Lees hieronder meer over onze aanraders.

Hulp nodig? Kom langs!

Vrijwilligerswerk in dierenopvang
Duur: 15 dagen
Inbegrepen: 2 weken vrijwilligerswerk, luchthaventransfer, accommodatie, 3 maaltijden per dag op werkdagen
Prijs: vanaf €648
Lees meer over het project

Vrijwilligerswerk met dieren in Yanacocha

Dit vrijwilligersproject is perfect voor iedereen die van dieren houdt en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Het Yanacocha opvangcentrum bevindt zich in de Amazonejungle, in de buurt van het dorp Puyo. Het centrum verzorgt verwaarloosde en mishandelde dieren die zijn gered waaronder ocelotten, capibara's, papegaaien en apen. Waar mogelijk worden de dieren na verzorging vrijgelaten in het wild.

Als vrijwilliger help je bij het voederen van de dieren en het onderhouden van hun verblijven. Je draagt niet alleen bij aan het verzorgen van deze dieren, je krijgt ook de kans om de Amazonejungle te bewonderen en andere vrijwilligers te ontmoeten.

Meer weten? Mail ons

Vrijwilligerswerk met kinderen
Duur: 15 dagen
Inbegrepen: 2 weken vrijwilligerswerk, luchthaventransfer, accommodatie in het vrijwilligershuis
Prijs: vanaf €412
Lees meer over het project

Vrijwilligerswerk met kinderen in Quito

Wil je jouw reis naar Zuid-Amerika graag combineren met vrijwilligerswerk bij een kinderopvang, dan hebben wij het perfecte vrijwilligersproject voor je. Het Sinsoluka opvangcentrum voor straatkinderen is een non-profitorganisatie die zich focust op het helpen en ondersteunen van kinderen, jongeren en volwassenen die uit een onstabiele omgeving komen of op straat leven in Quito.

Als vrijwilliger onderneem je verschillende activiteiten met de kinderen. Dit kan variëren van eten serveren tot samen spelen of helpen met hun huiswerk. Het doel van dit vrijwilligersproject is de kinderen de aandacht en steun te geven die ze verdienen.

Naast werken, heb je natuurlijk ook de tijd om de bruisende hoofdstad van Ecuador te verkennen.

Hulp nodig? Kom langs

Spaans leren & surfen
Duur: 10 dagen
Inbegrepen: Luchthaventransfer, accommodatie, Cotopaxi fietstocht, 4 uur Spaanse les in Quito, 20 uur groepslessen Spaans in Montanita, 5 surflessen
Prijs: vanaf €681
Lees meer over het project

Leer Spaans en surf in Montañita

Wil jij Spaans leren in een bijzondere omgeving? Dan is de Montanita Spaanse school het antwoord! Hier kan je dagelijks Spaanse les volgen, jouw surfskills verbeteren en krijg je de kans om nieuwe mensen te leren kennen in het prachtige Ecuador.

Omdat Spaans leren het doel van jouw verblijf is, raden we je aan om de Engelse taal in te ruilen voor de Spaanse wanneer je in je vrije tijd afspreekt met je klasgenoten of bijvoorbeeld in de supermarkt loopt. Op deze manier leer je het Spaans het best. Tijd om uit je comfortzone te komen! 

Tip 1: Wanneer je Spaanse lessen wilt volgen tussen juli en september heb je kans om migrerende walvissen te spotten.

Tip 2: Wil je graag meer surfen buiten de lesuren om, koop dan een eigen surfboard en verkoop deze weer voordat je vertrekt.

Meer weten? Stuur een bericht

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?