{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


7x de beste roadtrip bestemmingen

Camper Roadtrip | 7 x beste roadtrip bestemmingen | KILROY

Deze roadtripbestemmingen zijn perfect voor een avontuurlijke reis!

Stel je voor: je stapt naar buiten uit je campervan op het frisse ochtendgras. Je zet wat water op en drinkt je kop koffie in je campingstoel terwijl je van het uitzicht van de opkomende zon geniet. Je pakt je spullen in en je kruipt achter het stuur. Je knalt je Travel Playlist weer op de speakers: klaar om weer op avontuur te gaan. De weg leidt je door de mooiste natuur naar je volgende bestemming. Eat, Sleep, Roadtrip, Repeat!

Roadtrippen is de ultieme manier om vrijheid te ervaren op reis. Je campertje is meteen je persoonlijke travel bubbel: helemaal Covid-proof dus! We zetten hier de 7 beste roadtrip bestemmingen voor je op een rijtje. Camper of auto nodig? Die huur je gewoon bij ons!

Boek nu jouw roadtrip

 

Roadtrip in Portugal
Deze route in West Portugal is perfect voor jouw roadtrip. Krijg meer inspiratie en boek meteen je roadtrip naar Portugal.
Portugal van zuid tot noord

1. Portugal

Je hoeft niet ver weg om de road less travelled te nemen. De kronkelende wegen langs de steile kliffen langs de kust van Portugal lenen zich uitstekend voor een avontuurlijke roadtrip. Je vindt onderweg genoeg kampeermogelijkheden, veelal midden in de natuur en met eersterangs zicht op de zonsondergang.

Combineer oude steden en lokale wijnproeverijen met lange hikes en eindeloze beach days. Portugal heeft het allemaal en dat maakt roadtrippen in Portugal onze tip nummer 1!

Roadtrip in Amerika
Staat een roadtrip door Amerika op jouw bucketlist? Laat je inspireren door deze voorbeeldroute en boek je roadtrip.
Route 66

2. Verenigde Staten

In Amerika vind je de moeder aller roadtrips: de Route 66. Wie heeft er niet van gehoord? Deze ruim 4000 kilometer tellende route loopt helemaal van Chicago tot aan Los Angeles en is een fenomeen onder motorrijders. De Route 66 doorkruist 8 staten, allemaal met hun eigen highlights. Voor een roadtrip dwars door Amerika kun je dus maar beter genoeg tijd nemen. Ook als je een kortere roadtrip vakantie wilt maken biedt Amerika genoeg mogelijkheden. Wat dacht je van California of Cowboy Country of ontdek de regio rondom Yellowstone National Park.

De Amerikanen zijn zelf ook niet vies van een potje kamperen, maar dan wel op z’n Amerikaans. Je zult tijdens je roadtrip in Amerika de grootste motorhomes incl. slide-outs en soms zelfs aanhangers met boten erop tegenkomen. Je hoeft niet bang te zijn dat je zelf ook met zo’n bakbeest de weg op hoeft, bij KILROY bieden we wat compactere exemplaren aan voor een even grootse roadtrip beleving.

Roadtrip in Canada
Onze collega Michel maakte zelf een roadtrip met een camper door West-Canada. Laat je inspireren door zijn avonturen en boek jouw roadtrip naar Canada!
Michels camperreis door West-Canada

3. West Canada

Als je denkt dat alleen je ouders geïnteresseerd zullen zijn in een roadtrip naar Canada dan heb je het mis. Ook voor de avontuurlijke jonge roadtripper hebben de Rocky Mountains in het westen van Canada genoeg moois te bieden. Cruise door de vele Nationale Parken en je merkt dat je omringt bent door wildlife. En dan hebben we het niet over een zwijn of een hert hier en daar, nee er kunnen heuse beren een kijkje komen nemen op je camping. Durf jij het aan?

Nog een waarschuwing: het is moeilijk je ogen op de weg te houden als je gaat roadtrippen in Canada, want je bent omringt door adembenemende bergtoppen en de meest helderblauwe meren die je ooit hebt gezien. Stop dus lekker vaak onderweg om even een hike in de omgeving te maken, weg van het asfalt. Waar en wanneer je maar wilt. Hadden we al gezegd hoe fijn die vrijheid is als je gaat roadtrippen?  

Roadtrip in Australië
Wil je weten welke stops je niet mag missen aan de Oostkust van Australië? Check dan onze inspirerende voorbeeldroute en boek meteen jouw roadtrip in Australië.
Roadtrip Oostkust van Australië

4. Oostkust van Australië

Op een lijst van beste roadtrip bestemmingen kan de oostkust van Australië natuurlijk niet ontbreken. Of je het nou weinig origineel vindt of niet: een roadtrip in Australië tussen Sydney en Cairns is niet voor niets een oldtime backpackers favorite. Langs de oostkust vind je namelijk een heleboel van de Australische hoogtepunten.

Zelfs op deze drukke backpackerroute kun je soms urenlang geen andere auto tegenkomen. Kamperen doe je bij gezellige hostels of juist weg van de beschaving in de wilde natuur, met alleen een koude douche en een BBQ als enige camping voorziening. Langs deze ruim 3000 kilometer lange route kom je langs de meeste prachtige stranden die je vaak helemaal voor jezelf hebt, wanneer je even stopt.

Een gouden roadtrip tip voor Australië: voorkom rijden tijdens de schemering. Het gebeurt helaas maar al te vaak dat je dan per ongeluk een overstekende kangoeroe over het hoofd ziet. Die ervaring willen we jou en de kangoeroe liever besparen. Maar behalve dat is roadtrippen in Australië hartstikke veilig, mits je aan de ‘verkeerde kant’ van de weg blijft rijden natuurlijk.

Roadtrip in de Balkan
Benieuwd waar een roadtrip in de Balkan jou kan brengen? We stelden een paar voorbeeldroutes voor je op. Laat je inspireren en boek jouw roadtrip naar de Balkan.
Roadtrip inspiratie voor de Balkan

5. Balkan

Ga op zoek naar je inner zigeuner tijdens een roadtrip op de Balkan. Hiermee bedoelen wij landen als Slovenië, Kroatië, Bosnië & Herzegovina, Montenegro en Albanië. De Balkan is een verzamelnaam voor een groep landen elk met hun eigen cultuur en identiteit. Iets waar ze nog niet lang geleden hard voor hebben gevochten. Dit maakt je roadtrip door de Balkan super interessant en divers.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het natuurschoon. Neem een duik in het turquoise water van de Adriatische Zee, proef Sloveense wijnen, hike de bergen in de Albanese Alpen of ga een dag undercover tussen de jetset aan de kust van Montenegro. Alle grenzen staan open voor onze campers. Waar neem jij je camper mee naartoe tijdens je Balkan Roadtrip?

Met deze playlist kom je gegarandeerd in de mood voor een reis naar de Balkan.

Roadtrip in IJsland
Inspiratie nodig voor jouw roadtrip naar IJsland? Deze route brengt je het hele eiland rond.
Roadtrip over de Ring Road van IJsland

6. IJsland

Geen betere plek om zelf je weg te kiezen in het land van ijs en vuur: IJsland. Ook in de koude, donkere wintermaanden kun je hier roadtrippen, maar plan je een camperreis, dan is een zomerse roadtrip iets aantrekkelijker. De Ring Road die helemaal rondom het hele eilanden loopt vormt de perfecte basis voor een 2 weekse roadtrip langs de highlights van IJsland.

Zodra je begint aan je roadtrip in IJsland zul je blij zijn dat je gekozen hebt voor je eigen camper of auto, want om de zoveel kilometer buldert een waterval naar beneden of ligt een gletsjer te shinen. Ja, daar moet je natuurlijk even stoppen om een kijkje van dichtbij te nemen.

Kamperen doe je op de meest onvoorstelbaar mooie locaties. Alsof je iedere dag wakker wordt in een nieuw sprookje.

Is met een gebruinde huid terugkomen van vakantie voor jou geen must en ben je een echte natuurliefhebber? Dan is een roadtrip naar IJsland de beste keuze voor jou!

Roadtrip Nieuw-Zeeland
Laat je inspireren door onze roadtrip suggesties voor Nieuw-Zeeland. Voor iedere reistijd is er een optie. Route gekozen? Boek dan je roadtrip naar Nieuw-Zeeland!
Roadtrip voorbeelden Nieuw-Zeeland

7. Nieuw-Zeeland

Eigenlijk is met geen woorden te beschrijven hoe mooi Nieuw-Zeeland is. Om het te begrijpen moet je er zelf naartoe gaan. En dan het liefst zowel het Noordereiland als het Zuidereiland met je eigen camper doorkruisen. In Nieuw-Zeeland kun je op de meest afgelegen plekken kamperen. Enige voorwaarde? Dat je zelfvoorzienend bent. Huur een portable wc’tje bij je camper en je bent ready to go.

Tijdens een roadtrip in Nieuw-Zeeland hoef je nooit veel kilometers op één dag te maken. In enkele uren verandert het landschap van ruig vulkanisch gesteente naar groene varen bossen tot tropische stranden. Een roadtrip door Nieuw-Zeeland is als een quest uit een Lord of the Rings film. Eigenlijk is alles mooi in Nieuw-Zeeland dus waar je precies heenrijdt maakt niets uit. De enige tip die we je mee zullen geven is: reserveer je camper op tijd. Zo krijg je de beste deal en loop je de minste kans om achter het net te vissen op een kans dit mooie land tijdens een roadtrip te ontdekken.

Kom nu jouw roadtrip plannen bij één van onze Travel Specialist.

Maak een afspraak

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?