{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Beleef je droom: Ga op Working Holiday in Australië

Zicht op de skyline van Melbourne

Werk op een minder alledaagse plek - breng een jaar door in Australië!

De meesten van ons werken en sparen om die once-in-a-lifetime reis te maken. Maar wat als je geen zin hebt om te wachten en wil dat het avontuur NU start?! Een working holiday klinkt precies als iets waarnaar jij op zoek bent. Voeg wat spanning toe aan je leven en ontdek the land down under terwijl je een centje bijverdient: het is de perfecte manier om werkervaring op te doen, nieuwe mensen te leren kennen en all-in te gaan op een reis die je nooit zal vergeten. Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met een nieuw avontuur, nieuwe mensen ontmoet en een hele nieuwe manier van leven ervaart. 

Oz Intro Surfing
Onze partner in Australië
Om er zeker van te zijn dat je Working Holiday een succes wordt, werken we samen met de beste organisatie in Australië. Je krijgt niet alleen steun van KILROY, maar ook van onze partner in Sydney en Melbourne wanneer je aankomt. Dit omvat onder andere de ondersteuning bij het zoeken naar werk en advies van de mensen van het WTC, onbeperkte toegang tot het banenportaal en zelfs hulp bij het krijgen van specifieke vooropleiding indien nodig. In principe is alles wat je nodig hebt om een geweldige baan in Australië veilig te stellen onderdeel van de deal, evenals alle leuke excursies en inclusies die in deze blog worden genoemd. Neem contact op als je meer wil weten of bekijk de specifieke pakketten in detail hieronder!
Australië

Landbouw is niet je enige carrièrepad

Als je niet graag je handen vuil maakt, geen zorgen! Op een boerderij werken is verre van de enige optie wanneer het gaat over geld verdienen in Australië. Ja, de traditionele fruitpluk is nog steeds een optie, maar er zijn genoeg mogelijkheden in de horeca, vooral tijdens het Australische zomerseizoen. Zo spraken we onlangs met Amarins die enkele maanden in een hostel in Sydney werkte en daar de tijd van haar leven had. Er zijn genoeg andere leuke banen, maar deze blog is er niet voor het perfecte loopbaanadvies. In plaats daarvan willen we je inspireren en je verzekeren dat je absoluut geen duizenden en duizenden euro's nodig hebt om jezelf te trakteren op dat grote once-in-a-lifetime avontuur. Je moet gewoon wat creatiever zijn, en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Road trip on the beach on Fraser island in Australia

Dus, het gaat vooral om het geld?

Niet echt, hoewel een Working Holiday een geweldige manier is om je reis te financieren, is er veel meer aan dan dat. Ten eerste kan je langer blijven en kan je de bestemming en de cultuur op een ander level ervaren. Je zal ook waardevolle internationale werkervaringen opdoen en leren omgaan met een nieuw land, de mensen en de uitdagingen van dat land. Maar nog belangrijker, je zal veel nieuwe vrienden maken, zowel locals als andere reizigers.

Group of new friends having fun in Sydney on the MeetMe intro week during an Australian Working Holiday

Hoe vind je een baan die bij je past

Om eerlijk te zijn, is er niet een weg naar succes hier, maar als je jezelf wil opgeven voor de beste jobs, raden we je aan om deel te nemen aan een Working Holiday Intro Package. Je krijgt hulp van professionals bij het opzetten van alles wat je nodig hebt, toegang tot een vacaturebank voor 12 maanden en zelfs directe plaatsingen via de interne wervingsdienst van onze partner. Het beste is dat we je meenemen op een tour door de nieuwe omgeving inclusief verschillende activiteiten. Het is een manier waarbij je zeker bent dat je nieuwe vrienden zal leren kennen en je leert Australië ook op een heel nieuwe manier kennen.

Traveller looking at a field of animals at a farm in Australia

Starten in Sydney

Ons aankomstpakket in Sydney is ontworpen om je welkom te heten in Australië, terwijl we je de ondersteuning geven die je nodig hebt om je droombaan te vinden.

Zodra je in Sydney landt, word je verwelkomd in een gemeenschap van gelijkgestemde reizigers die net zo enthousiast zijn als jij om alles te ontdekken wat Australië te bieden heeft. Tijdens je introreis zul je nieuwe vriendschappen sluiten en samen onvergetelijke ervaringen delen. We hebben veel activiteiten inbegrepen zodat jullie samen een geweldige tijd zullen hebben.

Tijdens de privé catamaran tour op Sydney Harbour bekijk je de iconische monumenten en de adembenemende uitzichten van de stad vanop het water. Wanneer je tijdens de volgende activiteit de stad verlaat om te wandelen in de adembenemende Blue Mountains, voel je je on top of the world. Natuurlijk is een introweek in Australië niet compleet zonder tijd door te brengen aan het strand. We nemen je mee op strandwandelingen en surflessen met MOJO surf, zodat je de kans krijgt om wat golven te pakken en van de zon te genieten voordat je terugkeert naar het hostel om je klaar te maken voor het groepsdiner.

Maar we zijn hier niet alleen om je een leuke tijd te bezorgen. Ons introductiepakket is ontworpen om je steun te geven die je nodig hebt om het meeste uit je werkvakantie te halen. We helpen je je draai te vinden in je nieuwe thuis en bieden hulp bij het vinden van je droombaan down under.

Harbour tour with views of the Opera House in Sydney

En wat met Melbourne?

Als je je werkvakantie liever in Melbourne begint, hebben we een pakket samengesteld dat net zo goed is, met dezelfde geweldige ondersteuning, alleen in een andere stad. 

Er is onder andere een uitstap naar het Grampians National Park, de perfecte plek om kangoeroe's te spotten. Er zijn ook enkele verfrissende watervallen en prachtige natuur in de buurt. Tijdens de introductieweek neemt het programma je mee naar de Great Ocean Road, een van 's werelds mooiste kustritten, bewonder de Twaalf Apostelen en andere adembenemende kustbezienswaardigheden.

Het gaat niet alleen om sightseeing, maar ook om het vinden van nieuwe vrienden om mee om te gaan in wat de komende maanden je thuisland wordt. In de Peninsula Hot Springs heb je genoeg tijd voor gezelligheid en binding terwijl je een duik neemt in de natuurlijke warmwaterbaden. 's Avonds ontmoet je de groep tijdens het diner, waar je gezamenlijke ervaringen en eerdere avonturen bespreekt.

Hoewel we er zijn om je een geweldige tijd te bezorgen, willen we ook de nodige ondersteuning bieden om het meeste uit jouw werkvakantie te halen. We helpen je je draai te vinden in je nieuwe thuis en voorzien in je werkgerelateerde behoeften tijdens je hele verblijf in Australië.

Traveller walking through the city of Melbourne, Australia

Dus eigenlijk is alles al voor mij geregeld?

Bijna! Het enige waar je nog aan moet denken is het juiste visum aanvragen voor Australië, maar als je wil kunnen we je zelfs daarmee helpen! Laat ons weten wanneer je vertrekt en wij zorgen voor de rest. Jij moet zo alleen je valies nog maken.

Ik wil meer weten!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?