{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trip tips voor Nieuw-Zeeland

new-zealand-lake-pukaki-cover

De beste tips voor road trips in Nieuw-Zeeland

Hartstikke leuk dat je jouw road trip in Nieuw-Zeeland bij ons geboekt hebt! Als bedankje hebben we deze pagina gemaakt met al onze beste tips om je aanstaande reis zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Onthoudt dat je altijd welkom bent om contact op te nemen met je reisadviseur als je suggesties nodig hebt voor leuke activiteiten tijdens je road trip in Nieuw-Zeeland.

Goed om te weten over road trippen in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een van de mooiste landen ter wereld, en jij gaat het ontdekken! Hoe gaaf is dat?

Onthoud dat je naar een ander deel van de wereld reist en dat hier mogelijk andere regels gelden voor het huren van een voertuig. We raden je dan ook aan om de algemene voorwaarden van het contract goed door te lezen, zodat je weet wat is toegestaan en hoe je bent gedekt.

Bovendien kunnen we niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om een geldige reisverzekering te hebben vóór de dag van vertrek. Heb je nog geen reisverzekering? Neem dan contact op met een van onze reisadviseurs die je hierbij kunnen helpen.

 

Kampeerregels in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland heeft vele kampeerterreinen en vakantieparken, die alle nodige faciliteiten bieden, zoals stroomaansluitingen, tenten, camperlocaties, toiletten en stromend water. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele kiwi-vakantie. Campers zijn een populaire optie, omdat ze je de vrijheid geven om te reizen wanneer (en waar) je maar wilt. Wees wel op de hoogte van de regels voor Freedom Camping – dit helpt Nieuw-Zeeland mooi te houden voor iedereen. Je kunt de CamperMate-app downloaden voor je telefoon – deze geeft de locaties van openbare toiletten, kampeerterreinen, supermarketen en meer weer. Je hebt geen internetverbinding nodig om de kaart te gebruiken. Handig toch?

 

Dit zijn een aantal handige links met betrekking tot kamperen in Nieuw-Zeeland:

Welke route moet ik kiezen in Nieuw-Zeeland?

Als je inspiratie nodig hebt om te bepalen welke reisroute het beste past bij jouw road trip door Nieuw-Zeeland, of als je wilt weten wat je kunt verwachten bij het verkennen van dit prachtige land, bekijk dan deze handige links:

 

Welke camper heb je geboekt?

Hieronder hebben we de beste tips en reisroutesuggesties van onze camperleveranciers verzameld: 

Reis je in een Jucy Camper?

 

Reis je in een Travellers Autobarn Camper?

 

Reis je in een Mighty Camper?

 

Reis je in een Britz Camper?

 

Reis je in een Maui Camper? 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?