{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


10 tips om zo goedkoop mogelijk te reizen

Reizigers genieten van de zon | Goedkoop reizen met KILROY

10 tips om zo goedkoop mogelijk te reizen

Dat delen steeds hipper wordt, blijkt wel uit de vele apps zoals Peerby, Blablacar en Airbnb. Dat sociale is ontzettend fijn voor backpackers, want ook in het buitenland kunnen reizigers dankzij Couchsurfing, Mealsharing en Wwooffing geld uitsparen en het maximale uit een wereldreis halen. Lees hier hoe jij zo goedkoop mogelijk de wereld kunt verkennen:

Ga couchsurfen!

Surf naar couchsurfing.com en maak een leuk profiel aan om bij mensen op de bank te crashen. Je komt op de tofste plekken en soms word je zelfs mee op sleeptouw genomen en leer je de plaats kennen als local. Een aanrader!

Ga oppassen!

Probeer eens in je eigen netwerk te kijken of iemand nog een oppas nodig heeft. Verblijf bijvoorbeeld in iemands huis om op de kat, vis of cavia te passen. Je hebt er ook professionele websites voor (zelf nog nooit getest trouwens): housecarers.com, mindmyhouse.com of trustedhousesitters.com

Ga op pad met een Working Holiday!

Wil jij werken tijdens je reis? Op een legale manier? Reis dan voor je 31e naar Australië of Nieuw-Zeeland met een Working Holiday visum. Je kunt dan een jaar lang werken en reizen. Je kunt allerlei werk doen, denk aan horeca, werken op de boerderij of administratief werk.

Appels plukken in Australië | Working Holiday | KILROY

Reis goedkoop! 

De allergoedkoopste manier is natuurlijk liften. Omdat dit niet geheel zonder risico is, raden we dit af. Je hebt tegenwoordig apps, zoals Blablacar die voor de kostprijs van benzine en eventuele afschrijvingen ritjes aanbieden. Uber is natuurlijk ook een topper. Ook in hostels ontmoet je vaak backpackers met een auto met nog een plekje over. Ook nog een stuk gezelliger!

Zoek gratis activiteiten!

In elke stad zijn wel gratis stadswandelingen, of andere activiteiten die je gratis kunt doen. Surf even op het internet om het te ontdekken of kijk in de regionale kranten. Zo beland je spontaan op plaatsen waar je anders nooit zou komen.

Doe klusjes in een hostel!

In de sommige (grotere) hostels kun je gratis verblijven als jij een paar uur schoonmaakt of in de bar werkt. Je leert zo meteen de andere staff kennen, waar je mee kunt socializen na het werk. Goedkoop en gezellig. 

Ga WWooffen!

WWooffing staat voor "World wide opportunities on organic farms". Met dit systeem kun je nadat je een klein bedrag hebt betaald overal ter wereld aan de slag op een boerderij in ruil voor onderdak en eten. Te gek concept. Organic farms zijn vaak prachtige boerderijen in een mooie natuur. Al ben ik ook wel eens op een aftandse boerderij beland. Even research doen dus ;). 

Ga les geven!

Wil jij langere tijd op één plek verblijven en ook nog wat geld verdienen? Als je surfinstructeur, skileraar of duikinstructeur wordt, kun je ook nog wat geld verdienen op de mooiste plaatsen ter wereld. Je kunt ook kiezen voor andere werkzaamheden: geef Engelse les, sportles, muziekles of in iets waar je goed in bent.

Duiken op reis | KILROY

Ga freelancen!

Als jij jouw freelance werk een tijdje kunt meenemen op reis, kun je geld verdienen tijdens je reis! Je moet natuurlijk wel tijd steken in je werk, maar hoe relaxt is dat als jij dat op het strand kan doen. Als je jouw werk online kunt doen bijvoorbeeld, heb je een bestemming nodig met een goede wifi verbinding. That's all. 

Verhuur jouw huis als je weg bent!

In Amsterdam is een tekort aan verblijfplaatsen voor toeristen, aldus Airbnb. Je kunt je huis al snel voor een mooi bedrag per maand verhuren, mits dat mag van jouw huisbaas. Gratis op reis! 

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?