{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


De 12 meest insta-waardige plekken ter wereld

Inspiration Girl In The Woods Cover

De bestemmingen waar insta-liefhebbers van dromen

Wil je toffe plekken bezoeken terwijl je je spectaculaire reiservaringen verspreidt in een indrukwekkende stroom aan Insta posts en Stories? Lees dan vooral verder, want dit is de ultieme reisbijbel voor alle Instagrammers die van prachtige uitzichten houden. Dit zijn de 12 bestemmingen die je volgers warm maken voor het maken van een te gekke reis.

Hulp nodig? Kom langs!

1. Cappadocië, Turkije

Ga naar Cappadocië, Turkije om je insta-feed te versieren met een lucht vol heteluchtballonnen in elke denkbare kleur. Bovendien speelt dit alles zich af boven een buitenaards rotslandschap.

luftballonger i cappodocia, turkiet

2. Lake Louise, Banff National Park, Canada

Adem de adembenemende landschappen van Banff National Park en vooral Lake Louise in. Maak tegelijkertijd een aantal foto's van dit ijsblauwe meer dat totaal anders is dan elk ander meer dat je hebt gezien. Hier kan #nofilter relevant zijn, als hashtags jouw ding zijn.

tjej vid Lake Louise, Banff National Park | KILROY

3. Chefchaouen, Marokko

Chefchaouen, ook wel bekend als "de blauwe stad", is een must tijdens een reis naar Marokko. Kies een mooie filter en de likes zijn gegarandeerd!

tjeje och kille i Chefchaouen, Marocko

4. Roy's Peak, Zuidereiland, Nieuw-Zeeland

Roy's Peak in Nieuw-Zeeland is de natte droom van iedere natuurfotograaf en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Om er te komen, moet je flink wat klimmen, maar als je de top bereikt, krijg je een uitzicht dat zeker de moeite waard is.

Roys Peak på New Zeeland | KILROY

5. Agra, India

India is een waar paradijs, omdat bijna alle plaatsen hier spannende en unieke fotomogelijkheden bieden. Als we echt een keuze moeten maken uit alle indrukwekkende plekken die India kent, dan is Agra zeker een plaats die net een beetje toffer is dan de anderen. In Agra vind je onder andere het Rode Fort en de Taj Mahal. Als je de mogelijkheid hebt om in februari/maart naar India te reizen, dan kun je een aantal snapshots krijgen van de kleurexplosies van het Holi festival die overal in het land te zien zijn.

kvinna i klassiska indiska kläder vid Taj Mahal, Agra, Indien | KILROY

6. Santorini, Griekenland

Met krijtwitte en blauwe huizen, oude windmolens en kleine kerken is dit iconische eiland in Griekenland een plek gemaakt voor prachtige foto's. Het is niet voor niets dat het charmante Santorini een van de meest afgebeelde plaatsen van Griekenland is.

Santorini, Grekland | KILROY

7. Havana, Cuba

Bienvenido en Havana! Havana, en heel Cuba trouwens, levert compleet unieke scenario's die je nergens anders ter wereld kunt vinden. Sigaren, oude Amerikaanse auto's, salsa en mojito's zijn de opvallende elementen in foto's van deze plek. Om het maximale uit je reiservaring te halen, zorg je ervoor dat je de stad rondrijdt in een oude cabriolet.

man med trumpet i havanna, kuba | KILROY

8. Antelope Canyon, Amerika

Antelope Canyon in een woord omschrijven is onmogelijk. Deze wonderlijke plek moet je echt "IRL" ervaren. Als je er net voor zonsopgang bent terwijl de zonnestralen tussen de bergtoppen kruipen, ben je gegarandeerd van fantastische foto's.

Antelope Canyon, Arizona, USA | KILROY

9. Kyoto, Japan

Met prachtige tempels, weelderige tuinen, bloeiende kersenbomen, smalle steegjes en neonverlichte straten, vind je in Kyoto oneindig veel scenario's die een fotomoment waard zijn.

två killar vid fushimi inari i kyoto i japan

10. Malediven

Er wordt gezegd dat een foto meer zegt dan duizend woorden, we weten dat het een cliché is, maar bekijk de foto hieronder!? Als je je Instagram feed net zoals verschillende grote influencers vol paradijsbeelden wil hebben, moet je op de Malediven zijn.

man och kvinna promenerar på en strand i maldiverna

11. Monteverde, Costa Rica

Stel je eens voor: dichtbegroeide en weelderige regenwouden met zoemende vogeltjes en allerlei andere coole dieren. Dit is wat je voor je ziet in Monteverde, Costa Rica. Als je hierheen gaat, beloven we dat je wordt ondergedompeld in echt avontuur.

man på en hängbro i Monteverde, Costa Rica | KILROY

12. Masai Mara, Kenia

Geniet van unieke reis- en natuurervaringen op de savannes van Masai Mara in Kenia. Het gebied staat bekend om de rijke, gevarieerde flora en fauna en je kunt hier daarom alle bekende Afrikaanse diersoorten zien. Als je hier in het najaar (voornamelijk september) bent, kun je ook getuigen zijn van de jaarlijkse "Great Migration", aangezien bijna 3 miljoen dieren naar nieuwe weiden verhuizen. Deze bijzondere ervaring is een must, maar zorg er wel voor dat je een goeie zoomfunctie hebt om de beste close-ups van de dieren te krijgen.

giraffer i masai mara, kenya | KILROY

 

Heb jij hulp nodig bij het plannen van je volgende reis? Onze reisadviseurs helpen je graag!

Kom langs

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?