{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


West-Amerika in een week

california-usa-death-valley-national-park-cover

West-Amerika in een week

Las Vegas, San Francisco, LA en de zoektocht naar de perfecte burger... Er is niets wat je mist bij deze typische trip door West-Amerika! Het belooft van zonsopgang tot zonsondergang hartstikke leuk te worden in de mooiste plaatsen van West-Amerika. Combineer stedentrips met natuurlijke wonderen zoals de Grand Canyon en kamperen onder de sterrenhemel in Yosemite National Park. En dit allemaal in één week! Dit is Amerika, het land dat kansen biedt. Believe in the impossible!​

Highlights
* Ervaar het levende Las Vegas
* Wandel door de Grand Canyon
* Droom weg in Los Angeles
* Rijd op Route 66
* Kampeer onder de sterren in Yosemite National Park
Details
Duur: 8 dagen
Start: San Francisco
Eindpunt: Los Angeles
Reistype: Kleine, internationale groep
Inbegrepen maaltijden: 4x ontbijt, 4x lunch en 4x diner
Bekijk de volledige rondreis hier

Dag 1 | San Francisco

Op de eerste dag van de groepsreis zijn geen activiteiten gepland. Er is genoeg te doen en te zien in San Francisco. Haight-Ashbury, Alcatraz, de Golden Gate Bridge, Fisherman's Wharf en de welbekende kabeltrams wachten op je.

Dag 2 | San Francisco - Yosemite

Terwijl we door de stad rijden zal de reisleider nog even de mooiste plekken van San Francisco aanwijzen. We reizen door de Sierra Nevada bergen op weg naar Yosemite National Park.

Dag 3 | Yosemite

Hike naar prachtige watervallen, heldere meren, mooi grasland en langs grote sequoia’s in Yosemite National Park. Misschien zie je zelfs een zwarte beer, hert of coyote. Geniet van een van de mooiste natuurgebieden in Californië en bewonder het spectaculaire uitzicht vanuit het National Park.

Dag 4 | Death Valley - Las Vegas

Vervolgens gaat de groepsreis door West-Amerika naar het legendarische Death Valley. Dit is het meest ruige landschap van het land en tevens het heetste en droogste gebied. We verblijven in Las Vegas - The city of lights. Verken de ‘Vegas Strip’ of neem een VIP limousinetour door de stad.

Dag 5 | Grand Canyon

Kick van het rijden op Route 66. Daarna gaan we op weg naar een van de mooiste wereldwonderen: de Grand Canyon. Wandel door de kloof en eet pizza tijdens de zonsondergang over de Grand Canyon. Of maak een optionele helikoptervlucht over dit prachtige gebied.

Dag 6 | Lake Havasu

Geniet ’s ochtends nog even van het fantastische uitzicht van de indrukwekkende Grand Canyon, want we gaan verder met de rondreis over Route 66. Ontdek in Lake Havasu City een stukje van Londen: The London Bridge. In het Havasu-meer kun je even lekker afkoelen in het heldere water van de Colorado rivier.

Dag 7 | Joshua Tree - Los Angeles

Aanschouw vervolgens op de volgende locatie van de rondreis de prachtige natuur van Joshua Tree National Park. Hier vind je een grote variëteit aan planten en dieren die het extreme klimaat trotseren. Ontdek de mooie woestijn en wandel langs de beroemde Joshua bomen in het National Park. Op weg naar Los Angeles moet je opletten voor beroemdheden. De reisleider zal een aantal beroemde wijken aanwijzen op weg naar Los Angeles.

Dag 8 | Los Angeles

Op de laatste dag van de groepsreis mag je op elk moment vertrekken. Ook in Los Angeles is er veel te zien en te doen. Wij raden je aan om langer te blijven als je het leuk vindt om Hollywood en andere hotspots te bezoeken.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?