{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 unieke belevenissen die je verliefd doen worden op Zuid-Afrika

Kaapstad gezien van uit de lucht

Zuid-Afrika | De bestemming voor de veelzijdige reiziger

Zuid-Afrika is een bestemmingen die tot je verbeelding spreekt. Waarom? Omdat deze bestemming alles heeft, of je nu houdt van prachtige stranden, bruisende steden, indrukwekkende landschappen of wildlife spotten, Zuid-Afrika heeft het allemaal. Ben je er nog niet van overtuigd dat Zuid-Afrika jouw volgende reisbestemming is? Wij hebben hier vijf unieke belevenissen voor je op een rijtje gezet en wanneer je deze zelf ervaren hebt, zit Zuid-Afrika voor altijd in je hart!

Vrijwilligerswerk in Kaapstad
Het Adventure Club project is opgericht voor de kansarme kinderen in de Kaapstad regio. Elke week zijn er verschillende activiteiten, zoals skateboarden en surflessen. Tijdens deze activiteiten worden de kinderen ook op andere gebieden gecoacht.
Meer info

Adventure Club vrijwilligersproject in Kaapstad

Als je graag je reis naar Zuid-Afrika wilt combineren met een vrijwilligersproject, dan is dit project misschien wel iets voor jou. Vrijwilligerswerk is een goede manier om iets terug te doen voor de lokale gemeenschap en helpt jou groeien als persoon. Dit project in Kaapstad is een van de meest populaire projecten waar we mee samenwerken in Zuid-Afrika. 

En geen paniek, tijdens je tijd hier op je project beleef je ook het echte Kaapstad. Het grootste deel van je dag breng je door buiten of op het strand met minderbedeelde kinderen vanuit de regio. Elke week zijn er verschillende activiteiten, zoals skateboarden, zwemlessen en surflessen en deze lessen worden gegeven door de vrijwilligers. Tijdens deze activiteiten worden de kinderen ook op andere gebieden gecoacht. Zie jij jezelf ook op dit project helpen?

8-daags surfkamp in Kaapstad
Dit kamp zorgt voor de perfecte combo: Kaapstad ontdekken en leren surfen. Daarnaast kan je heerlijk relaxen en andere jongeren vanover de hele wereld ontmoeten in het kamp.
Meer info

8-daagse Surf & Stay in Kaapstad

Zuid-Afrika is bekend als een van de top surfbestemmingen in de wereld. Als surfen jouw passie of droom is - dan is dit de perfecte bestemming voor jou. Tijdens dit 8-daagse kamp in Kaapstad werk jij aan je surfskills, of je nu een complete beginner bent of het surfen al onder het knie hebt, dit kamp is de place-to-be. In het kamp hangt een super gezellige sfeer en je ontmoet er andere jongeren van over de hele wereld. 

Hebben we je al gezegd dat de locatie te gek is? Kaapstad ontdekken en tegelijkertijd leren surfen, is de perfecte combo! 

* De prijs is incl. accommodatie, 7x ontbijt, transfers naar het strand, surflessen en gebruik van al het surfmateriaal tijdens je verblijf.

5-daags safari avontuur
Als je op safari wilt gaan, dan is Zuid-Afrika de bestemming! Zuid-Afrika telt enkele van de beste nationale parken ter wereld als je wildlife wilt spotten. Wat denk je van een 5-daagse safari in het Kruger National Park?
Meer info

Op safari in het Kruger National Park

Het Kruger National Park is een van de bekendste wildparken in Afrika en ligt op een paar uurtjes van Johannesburg vandaan. Het park is de perfecte plek om te bezoeken als je graag wildlife wilt spotten. Ga hier op een safari in Zuid-Afrika en als je geluk hebt kan je de Big 5 spotten. 'The Big Five' bestaan uit de volgende dieren: olifanten, leeuwen, luipaarden, neushoorns en buffels.

Maak je klaar voor enkele indrukwekkende game drives in het nationaal park samen met andere avonturiers. Een bezoek aan het Kruger National Park wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring!

Vrijwilligerswerk met dieren in Zuid-Afrika
Hou jij van katachtigen en meer specifiek de grote katachtigen? Neem dan een kijkje naar dit vrijwilligersproject. Het project helpt gewonde, mishandelde en bedreigde katachtigen.
Meer info

Vrijwilligerswerk bij het Big Cat Centre

Het Big Cat Centre ligt op een 30 km van Kimberley vandaan, vlakbij de grens tussen Free State en Northern Cape in Zuid-Afrika en hier verblijven een groot aantal grote en kleine Afrikaanse katachtigen. Het project vangt gewonde, mishandelde en bedreigde katachtigen op. Het doel van het project is om alle dieren hier op te voeden en te behandelen met het oog op hun vrijlating in het wild op een moment in de toekomst als dit mogelijk is. Samen met andere vrijwilligers, zul je verantwoordelijk zijn voor verschillende taken tijdens je verblijf op het project.

Roadtrip - Huur een campervan
Als je Zuid-Afrika graag op je eigen tempo ontdekt, raden we je aan een campervan te huren voor je roadtrip avontuur. Jij bepaalt waar naartoe en wanneer!
Afrika

Een onvergetelijke roadtrip door Zuid-Afrika

Roadtrippen in Zuid-Afrika is roadtrippen door adembenemende landschappen. En hoe dit beter ervaren dan met je eigen uitgestippelde roadtrip en camper? Het land is nogal groot dus misschien kan je niet alle must-do's in een enkele reis afwerken. Vlieg naar Kaapstad of Johannesburg, huur een campervan of auto en start je avontuur door een van de meest diverse landen ter wereld. Tip: ga op een roadtrip langs de Garden Route (Tuinroute).

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?