{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Combineer duiken en vrijwilligerswerk op de Filipijnen

Marine Conservation Philipines Volunteers Walking Through Mud

Als je van duiken houdt dan is dit een van de coolste projecten die je in de Fillipijnen kunt doen!


Wist je dat wij samenwerken met een van de coolste vrijwilligersprojecten die er zijn in de Filippijnen? In dit project krijg je de kans om bij te dragen aan het milieu en het onderwaterleven terwijl je tegelijkertijd ook mag duiken op een van de mooiste duikplekken ter wereld. Als jij van duiken houdt en tegelijkertijd iets terug wil doen voor de lokale gemeenschap, dan is dit een droomproject dat voor jou op maat is gemaakt! Lees hieronder meer over dit fantastische vrijwilligersproject.

Meer weten?
Lees meer over het project en de leuke taken die je kunt doen als vrijwilliger in de Filipijnen.
Lees hier meer over het project

Vrijwilligerswerk onder water, is dat wat voor jou?

Jouw vrijwilligerswerkproject begint in de stad Dumaguete op het eiland Negros, waar jouw onderwateravonturen over het hele eiland zult plaatsvinden. Je werk bestaat onder andere uit het verzamelen van gegevens, het documenteren en fotograferen van de activiteiten onder water. Je kunt ook helpen bij het bouwen van kunstmatige riffen die weer bijdragen aan het creëren van een duurzaam zeeleven in dat gebied. Veel van de gebieden waar je vrijwilligerswerk doet zijn volledig onontdekte duikplekken, waardoor je de kans krijgt om super unieke duikplekken te ervaren die bijna niemand nog kent.

Je kunt ervoor kiezen om één, twee of drie maanden deel uit te maken van dit project, waarbij de duikcursussen inbegrepen zijn trouwens!

Dykning i Filippinerne

Hoe ziet een typische werkdag eruit?

De dag start meestal rond 7 uur 's ochtends met een heerlijk ontbijt. Vervolgens worden de taken van de dag besproken, zodat iedereen weet wat er die dag gaat gebeuren.

Je luncht rond 13-14 uur in het kamp of op de locatie waar je werkt.

 

Als je klaar bent met werken ga je gezellig met iedereen samen avondeten en wat er daarna gebeurt, is geheel aan jou en de andere vrijwilligers. Misschien is het een film- of kaartspellenavond, of skype je met vrienden en familie. Je hebt de weekenden vrij, dus dan kun je alleen of samen met de andere vrijwilligers eropuit gaan om het prachtige natuurschoon en de lokale cultuur van de Filippijnen te ontdekken!

Wat is allemaal inbegrepen in dit vrijwilligersproject?

 • Onbeperkt aantal duiken (gemiddeld ongeveer 40-50 duiken per maand!)

 • Gratis duikcursussen - Er is echter geen materiaal of vergoeding inbegrepen voor PADI

 • Gratis snorkeluitrusting

 • Opleiding

 • Advies en begeleiding

 • Accommodatie in gedeelde woningen

 • Drie maaltijden per dag en tussendoortjes

 • Gratis water, thee en koffie

 • Certificaat als bewijs dat je hebt deelgenomen aan het project na afronding

 • Het eigen t-shirt van het MCP-project


Er wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid en kwaliteit van de duiken. Dus naast dat het een veilige onderwateravontuur is, is het een geweldige kans voor duikliefhebbers om onontdekte gebieden onderwater te verkennen. Je wordt beter in duiken én je draagt bij aan een goed doel. Een win-win als je het ons vraagt!

Meer over het project en de plaats

Het vrijwilligersproject is tot stand gekomen in samenwerking met de lokale bevolking en twee Deense en twee Nederlandse duikers en zeebiologen. Het project is in Dumaguete op het zuidoostelijke deel van het eiland Negros.

Bekijk hier onze minidocumentaire van deze maritieme vrijwilligersprojecten:


Je komt op deze bestemming door te vliegen vanuit Cebu of Manilla. Het eten wordt gemaakt door een lokale chef-kok en je woont in eenvoudige kamers - niet ver van de dichtstbijzijnde restaurants en winkels. Ook in het weekend heb je veel vrije tijd om te doen wat je wil. Héérlijk! Maar ook hard werk ;). Als dit wat voor jou is, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

 1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
 2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
 3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?