{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Autoverhuur in de VS & Canada: jonge bestuurders welkom!

Weg in de VS

Autoverhuur in de VS & Canada: de beste prijzen voor jonge bestuurders met onze exclusieve deals

Zin om op roadtrip te gaan? Dan heb je geluk! We hebben nu speciale aanbiedingen met unieke huurvoorwaarden in de VS en Canada voor jonge bestuurders onder de 25 jaar. 

Normaal is het heel moeilijk om een aanvaardbare prijs te vinden voor een huurauto als je onder 25 jaar oud bent, vooral in Noord-Amerika. De voorwaarden zijn erg strikt en je betaalt een fikse vergoeding om een auto te kunnen huren. Wanneer je ter plaatse een auto wil huren zijn de prijzen nóg hoger. Om dit te vermijden zijn wij er voor jou! Bij KILROY ben je altijd voorbereid: de vergoeding voor minderjarigen zit in de prijs gerekend, samen met de verplichte verzekeringen. Een prijs waar je niet tegenop kan.

usa-route-66-sign-in-adrian-texas-cover
De beste tips voor roadtrips in Noord-Amerika
Er is niets beter dan het gevoel van vrijheid wanneer je op de grote wegen in Noord-Amerika rijdt. Met bijna geen andere auto's en de mogelijkheid om uit te stappen waar je maar wilt, is het duidelijk waarom dit een onvergetelijk avontuur is. Zin om op roadtrip te gaan door de Verenigde Staten of Canada? Lees dan zeker onze blog met de beste tips & tricks voordat je vertrekt.
Roadtrip tips VS & Canada

Wat is er inbegrepen en wat zijn de voordelen van de KILROY autoverhuur:

 • Onbeperkt aantal mijlen voor verhuur in de VS en Canada.
 • Minimumleeftijd 20 jaar (of 18 jaar als je de auto ophaalt in de staten New York en Michigan).
 • LDW - Loss Damage Waiver. Doet afstand van de financiële verantwoordelijkheid voor verlies of schade aan het gehuurde voertuig.
 • LIS – Liability Insurance Supplement. Biedt $1.000.000 aan bescherming tegen eventuele claims van derden. Deze dekking omvat lichamelijk letsel en materiële schade in het geval je een voertuig, verkeersbord of constructie raakt.
 • Alle luchthavenkosten, lokale belastingen en toeslagen zijn eveneens inbegrepen.

 

Naast deze inbegrepen elementen kun je ook kiezen voor ons Youth Premium pakket dat al het bovenstaande omvat, evenals:

 • Elke huurauto is inclusief 4 extra bestuurders in de VS & Canada
 • Youth Supplement voor 4 bestuurders tussen 20 en 24 jaar is inbegrepen bij elke huur in de VS en Canada.
 • Eén gratis volle tank op onze kosten! Dit betekent dat je de auto ophaalt met een volle tank, maar deze leeg kunt achterlaten bij het inleveren (waarde tot 70 dollar).

Bij het huren in de VS en Canada moet je voor de meeste autotypes alleen een geldige creditcard en je rijbewijs meenemen.

Autohuur prijzen | Autohuur in de VS en Canada | KILROY
Bended Road Through Winter Forest In The USA
Ben je op zoek naar de perfecte roadtrip in de VS?
Ben je jouw roadtrip aan het plannen, maar weet je nog niet exact wat je gaat doen? Wij hebben enkele geweldige roadtrips door de VS opgemaakt die je kunnen helpen. Denk eraan dat deze voorbeelden volledig op maat gemaakt kunnen worden. Onze reisspecialisten helpen je graag verder bij het uitstippelen van je droomreis.
Roadtrips in Amerika

Enkele reis: begin je reis in een stad en eindig in een andere!

De route 66 rijden van oost naar west, of helemaal van Niagara Falls naar Vancouver: deze is voor iedereen die een echt cross-country avontuur wil beleven. Bij een normale huurovereenkomst moet je jouw huurauto op dezelfde locatie achterlaten waar je deze hebt opgehaald. Maar met een one-way fee kan je de auto in een andere stad achterlaten. Aankomen in San Francisco en terug naar huis gaan vanuit Las Vegas? Geen probleem! Maar denk eraan dat je hier extra voor betaalt: de one-way drop charge. Dit kost normaal tussen 0 en 500 dollar, uitgezonderd de lokale belastingen en toeslagen die je ter plaatste betaalt. De exacte kosten hangen af van de afstand tussen de ophaallocatie en de locatie waar je jouw auto terug inlevert. 

Er zijn enkele uitzonderingen voor deze regels:

 • Geen drop charge wanneer je jouw huurauto oppikt bij locaties in Chicago en afzet in San Francisco Airport, Las Vegas Airport, Phoenix Airport, Los Angeles Airport of San Diego Airport.
 • Geen drop charge wanneer je jouw huurauto oppikt bij San Francisco Airport, Las Vegas Airport, Phoenix Airport, Los Angeles Airport of San Diego Airport en afzet bij locaties in Chicago.
 • Hawaii: huurauto's kunnen teruggebracht worden binnen hetzelfde eiland voor enkele reizen, met een drop fee van 75 dollar.

 

Dus, ben je klaar voor dat speciale gevoel van vrijheid dat deel uitmaakt van elke grote roadtrip? Daar verschieten we niet van! Contacteer ons en we helpen je met de planning van je roadtrip, of bekijk al onze beste roadtrips in Amerika

Contacteer ons

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?