{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Red schildpadden overal ter wereld

Zeeschildpad onderwater | Vrijwilligerswerk schildpadden | KILROY

Red schildpadden overal ter wereld met vrijwilligerswerk

Een schildpad leeft enkele tientallen jaren voordat hij volwassen genoeg is om eieren te leggen. Een vrouwelijke schildpad legt honderden eieren per seizoen, maar vanwege alle gevaren die de schildpadden tegenkomen, wordt slechts 1 op de 1000 volwassen. Als vrijwilliger is het daarom jouw taak om ervoor te zorgen dat de schildpadden onder de beste omstandigheden leven en hen te beschermen tegen roofdieren en mensen.

Vrijwilligerswerk doen? Mail ons

Wil jij schildpadden helpen?
Als je een echte dierenliefhebber bent en wat terug wilt geven wanneer je rondreist, dan helpen wij je graag met het vinden van een vrijwilligersproject dat bij jou past. Wij vertellen je alles wat je moet weten en helpen je met het plannen van jouw reis waarbij je jouw steentje bijdraagt.
Contact

Waar kun je vrijwilligerswerk doen met schildpadden?

Er zijn verschillende projecten over de hele wereld om de leefomstandigheden van schildpadden te verbeteren. Het doel is schildpadden een goede start in het leven geven en daar kan jij aan bijdragen - zelfs als je geen ervaring hebt als vrijwilliger!

Dit zijn 4 van onze favoriete vrijwilligersprojecten:

Belangrijk om te weten

Vrijwilligerswerk is een geweldige manier om iets terug te doen voor de lokale bevolking, en jezelf te ontwikkelen. Je doet een coole ervaring op in een andere omgeving en cultuur dan die je gewend bent. Vrijwilliger zijn is een ongelooflijk toffe en leerzame ervaring, maar het natuurlijk ook een baan. Daarom is het belangrijk om te weten wat voor soort vrijwilligerswerk je graag zou willen doen.

Houd je van dieren en ben je begaan met het milieu, dan zijn de bovenstaande projecten met schildpadden echt iets voor jou. Doe wat onderzoek en zorg ervoor dat je als vrijwilliger een plek vindt die bij jouw verwachtingen past, zodat je een geweldige tijd zult beleven.

Interesse? Kom langs

Schildpad op het strand | Vrijwiiligerswerk schildpadden | KILROY

Ben je geïnteresseerd in andere vrijwilligerswerkprojecten?
Vrijwel overal ter wereld heb je de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen. Hier vind je een overzicht krijgen van de plekken die we je kunnen aanbevelen.
Vrijwilligerswerk

Als je hulp wil bij het vinden van een vrijwilligersproject dat bij je past, stuur ons een mail of kom gewoon bij ons langs. Wij weten alles over de verschillende mogelijkheden en kunnen je ook helpen jouw vrijwilligerswerk te combineren met de andere reisplannen die je hebt.

Wanneer je als vrijwilliger werkt, is het belangrijk om het naar je zin te hebben en je veilig te voelen. Het is daarom belangrijk dat jouw wensen aansluiten bij wat je van het vrijwilligersproject kunt verwachten, onze reisspecialisten kunnen je hiermee helpen zodat je goed weet waar je naar op zoek bent en je er zeker van bent dat je geweldige ervaring krijgt.

Combineer vrijwilligerswerk met een verre reis

Als je het te gek vindt om vrijwilligerswerk te doen bij een van de vele geweldige projecten, maar je hier niet je hele reis mee bezig wilt zijn, dan kunnen we je dus helpen jouw reisavontuur hierop aan te passen. Wil je backpacken, Spaans leren, surflessen volgen of leren duiken? Geen probleem, wij helpen je!

Mail ons en krijg meer info!

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?