{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Ontdek onze travelling classroom in Costa Rica en Panama

Vrouw studeert Spaans in een hangmat in Costa Rica | KILROY

Wow de locals met jouw nieuwe Spaanse skills in Costa Rica

Ben je een reis aan het plannen naar Costa Rica of Midden-Amerika en vraag je je af of je Spaanse skills nodig hebt? Je zoektocht is voorbij! Met onze travelling classroom kan je reizen en tegelijkertijd Spaans leren. Spaans leren tilt je reiservaring door Midden-Amerika naar een hoger niveau. Stel je voor dat je vanaf nu de perfecte maaltijd kan bestellen in een lokaal restaurant, in gesprek kan gaan met een local en gemakkelijk nieuwe vrienden kan maken! Niet alleen dat, maar een lokale taal spreken kan het ook makkelijker maken om een cultuur te begrijpen en de landen die je bezoekt meer te waarderen. Dus, pak je koffers en neem er een Spaans-Nederlands woordenboek bij, want in deze blog gaan we jou laten zien waarom Spaans leren een toffe ervaring is voor elke jonge en avontuurlijke reiziger.

Coastcard Station At A Beach In Costa Rica
De voordelen van Spaans leren
Spaans leren als reiziger kan enorm voordelig zijn om verschillende redenen. Ten eerste verbetert het de communicatie aanzienlijk. Spaans wordt veel gesproken in verschillende landen, waaronder Spanje, Latijns-Amerika en zelfs sommige delen van de VS. Dit betekent dat als je de taal kan spreken, het makkelijker is om met locals te praten en je weg te vinden op onbekende plaatsen. Daarnaast zorgt je Spaanse kennis ervoor dat je de cultuur en gebruiken van het land beter zal begrijpen. Dit leidt tot authentiekere en fijnere reiservaringen. Onderschat ook niet de kracht van kennis van de plaatselijke taal in noodsituaties, want dat kan het makkelijker maken om hulp te vragen of de weg te vinden. Dus, Spaans leren kan je reiservaring verrijken en je tijd in het buitenland zoveel fijner maken.

Leren als je daar bent vs. leren voor je vertrekt

Er zijn veel voordelen aan een nieuwe taal leren terwijl je reist, zoals:

  • Je leert een taal in de context van het land zelf, je wordt echt ondergedompeld in de taal en de cultuur, wat een effectievere manier van leren kan zijn. Je kan elke dag oefenen… de hele dag!
  • Door onderweg een nieuwe taal te leren, leer je de spreekwoorden, gezegdes en dialecten van dat land. Iets wat je thuis waarschijnlijk niet leert met klassieke taallessen of taalapps.
  • Reizen en tegelijkertijd een nieuwe taal leren, kan een leuke en boeiende manier zijn om een nieuwe cultuur te ervaren en nieuwe vriendschappen te sluiten met locals en andere studenten.

 

Anderzijds zijn er ook voordelen verbonden aan een nieuwe taal leren voor je op reis vertrekt:

  • Vanaf dag één kan je communiceren met de inwoners, wat je reis naar Latijns-Amerika zal vergemakkelijken.
  • Je zal meteen je weg vinden in elk Spaanssprekend land.
  • Omdat je minder tijd in de les moet doorbrengen tijdens je reis, ben je minder afhankelijk van anderen en kan je zelfstandiger reizen.

 

Sommige mensen vinden dat wanneer ze de taal op voorhand leren, dit een gevoel geeft van zelfvertrouwen en onafhankelijkheid, omdat ze de mogelijkheid hebben om sneller te kunnen communiceren met de inwoners en makkelijker door het land te reizen. Daarnaast kan het er ook voor zorgen dat je makkelijker nieuwe woorden en grammatica leert terwijl je weg bent.

Aan de andere kant hebben velen van ons niet de tijd of motivatie om Spaans te leren, omdat we nog heel wat andere ballen hoog te houden hebben, zoals onze studie of baan. Als jij ook zo bent, ben je het er waarschijnlijk mee eens dat het effectiever is om een taal te leren terwijl je op reis bent. Daarbij komt kijken dat het extra leuk is om ondergedompeld te worden in een taal en cultuur samen met andere gepassioneerde reizigers, waarmee je al eens leuke verhalen kan uitwisselen.

Spanish classes in Bocas del Toro, Panama - learn Spanish in Central America

Leer Spaans in onze travelling classroom in Panama en Costa Rica

Dus, gebaseerd op de informatie hierboven, heb je uitgemaakt welk type leerling jij bent. Wij raden altijd aan om Spaans te leren in de juiste omgeving, omdat je dan gepusht wordt om het dagelijks te oefenen en zo de taal sneller te leren. Een travelling classroom is daar absoluut perfect voor en dit programma, dat je van Panama naar Costa Rica brengt, is het neusje van de zalm.

Onze travelling classroom combineert taallessen met reizen en culturele activiteiten. Het is de perfecte gelegenheid om een taal te oefenen in levensechte situaties, terwijl je nieuwe plaatsen en culturen ontdekt. Naast Spaanse lessen van gecertificeerde leraren, zitten je accommodatie en excursies ook in het pakket. Nog beter zelfs: je leert andere leerlingen van over de hele wereld kennen, die ook een passie hebben voor taal en reizen. Dit is een echte verrijking van je reiservaring.

Backpacker sitting on a tree log in front of a waterfall in Costa Rica

Oefening baart kunst

Een taal leren tijdens je trip kan je zelfvertrouwen boosten, een gevoel van onafhankelijkheid geven en doet je de cultuur beter begrijpen. Onthoud dat onafhankelijk van de leermethode die je kiest, consistentie en oefening de sleutel tot succes zijn om een nieuwe taal te leren. Traditionele lessen, apps en praten met moedertaalsprekers combineren, kan je een heuse voorsprong bezorgen. 

Is je interesse in onze travelling classroom volledig aangewakkerd na het lezen van deze blog? Praat dan met een reisspecialist om jouw avontuur vorm te geven. Wij kunnen niet wachten om jou te helpen!

Contacteer ons

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?