{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Top 5 populaire rondreizen door Azië

Top 5 populaire rondreizen door Azië

Top 5 populaire rondreizen door Azië

Ben je op zoek naar een reis die een beetje van de gebaande paden afwijkt en is jouw reisbestemming nog onbekend? Wat dacht je van een van deze rondreizen naar bestemmingen zoals Cambodja, Thailand of de Filipijnen? Reis rond in een groep met internationale leeftijdsgenoten door een (of meerdere) van deze toffe bestemmingen! 

 

Hulp nodig? Kom langs voor persoonlijk advies

 

Accommodatie en vervoer zijn geregeld, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van alles om je heen. De prijzen van alle rondreizen zijn inclusief vliegtickets, wij helpen jou graag de beste deals te vinden om jouw reis compleet te maken.

1. Cambodja, Vietnam, Laos en Thailand

Heb je niet heel veel tijd om door Azië te reizen, maar wil je graag het meeste uit jouw reis in Zuidoost-Azië halen? Dan is deze rondreis zeker iets voor jou. Je reist in 1 tot 2 maanden door Cambodja, Vietnam, Laos en Thailand met andere backpackers. Neem de river boat express in Bangkok, leer koken in Laos, zeil door Halong Bay, bezoek het prachtige Angkor Wat, ga zonnen en feesten in Sihanoukville en nog veel meer! Met deze rondreis zie je alle hoogtepunten, maar kom je ook op unieke plekken van Zuidoost-Azië.

Rondreis: Het beste van Thailand, Cambodja, Vietnam & Laos

Hanoi, Vietnam

2. Indonesië

Op deze toffe rondreis ontdek je samen met andere jonge reizigers de Indonesische eilanden Bali, maar ga je ook naar Gili Trawangan en Nusa Lembongan. De reis begint in Denpasar, waarna je direct doorgaat naar Changgu. Hier eindigt de reis ook weer. Onderweg zie je indrukwekkende bezienswaardigheden en plekken. Zoals Lovina Beach en een aantal eeuwenoude tempels. Daarnaast ook kan je ook lekker genieten en zonnen op heerlijke stranden, jouw ogen uitkijken tijdens adembenemende zonsondergangen en de zee onveilig maken op jouw surfplank!

Rondreis: Het beste van Bali

Indonesia Sanur Karang Beach Sunset

3. Thailand

Staat Thailand op jouw bucketlist? Begrijpelijk! Met deze ultieme reisroute door Thailand zie je alle hoogtepunten van dit prachtige land in ongeveer een maand. De rondreis begint en eindigt in Bangkok. Deze rondreis bevat gevarieerde activiteiten. Van een Full Moon Party op Koh Pha Ngan tot het mysterieuze Boeddhahoofd in Ayutthaya en van duiken op Koh Tao tot slapen op een drijvend platform in het Srinakarin Dam National Park, Thailand heeft ontzettend veel te bieden. Ontdek de diversiteit van Thailand samen met internationale medeleeftijdsgenoten.

Rondreis: Ultieme reisroute door Thailand

Spoorweg met twee monniken in Kanchanaburi

4. Filipijnen

Als jij gek bent op tropische bestemmingen, dan zijn de Filipijnen perfect voor jou! Je reis begint in Cebu. Je hebt dan ook zeker tijd om dit eiland te ontdekken. De rondreis gaat verder langs onder andere Coron, El Nido en Palawan met hun witte zandstranden, kristalhelder water en weelderige jungles. Ontdek de unieke cultuur, geniet van heerlijke lokale gerechten en verken de onderwaterwereld vol kleurrijke koralen en exotische vissen. Het einde van deze rondreis is speciaal. Je kunt de lokale bevolking namelijk helpen door vrijwilligerswerk te doen. Zo sluit je jouw rondreis speciaal af!

Rondreis: Tropisch Filipijnen

Zonsondergang Filipijnen

5. Sri Lanka & Malediven

De combinatie van de Sri Lanka en de Malediven is de droomcombinatie als je zowel een actieve- als chill reis wil maken. De reis duurt ongeveer een maand en begint in Sri Lanka. Hier begin je met een 12-daags groepsavontuur. Tijdens deze groepsreis zie je alle hoogtepunten van Sri Lanka. Deze groepsreis eindigt in het zuiden van Sri Lanka. Hierna is het tijd voor een te gek surfkamp! Hierbij maakt het niveau niet uit en zul je ongetwijfelt plezier hebben. Na het surfkamp is het tijd om te relaxen. En waar kan dit nou beter dan op de Malediven? Je zal aankomen op Malé, waar je na 2 nachten zult vertrekken om te gaan eilandhoppen! Dit staat in het teken van snorkeltochten in helderblauw water en héél veel chillen. Dit klinkt als een droom! Toch?

Rondreis: Droomcombi: Malediven & Sri Lanka

Twee dames op een paddle board in de Indische Oceaan

Hulp nodig? Mail ons

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?