{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Surfkamp Costa Rica

Surfen in Costa Rica

Surfkamp Costa Rica

Surfen staat voor veel jonge backpackers in de top 3 van vaardigheden die ze tijdens hun reis graag willen leren. Naast leren surfen in Bali, Portugal, Australië, Nieuw-Zeeland, Marokko en Brazilië, kan je via ons ook leren surfen in Costa Rica. Ben jij benieuwd naar surfen in Midden-Amerika? Lees dan verder!

Het surfpakketje is inclusief
* 7 overnachtingen
* 8 dagen surfles
* surfmateriaal
* 8x ontbijt
* 6x lunch
* 3 yogasessies
* Veel sociale activiteiten
* Gezelligheid, tijd om te relaxen etc

Leer surfen op surfkamp in Costa Rica

Dit surfkamp ordt gerund door jonge Scandinaviërs en is gelegen in Playa Hermosa op 2,5 km van Santa Teresa. Hier vind je heel wat minder surfers in het water, maar je bent toch dichtbij alles wat Santa Teresa te bieden heeft. Zowel beginners als ervaren surfers zijn welkom in het surfkamp.

Het surfkamp ligt aan de rand van de jungle, maar toch op slechts 250 meter van de zee. Er zijn in totaal 14 bedden, verdeeld over 3 tweepersoonskamers en 2 vierpersoonskamers. Er is een mooi zwembad en vanaf het terras kan je de zee en prachtige zonsondergangen zien.

In 8 dagen leren surfen

Omdat dit surfkamp maar liefst 8 dagen in beslag neemt, leer je naast de 'basics' (die je in een paar dagen kunt oppikken) ook daadwerkelijk goed te leren surfen. Je kunt ervoor kiezen om te verblijven op een slaapzaal (4 personen) of in een tweepersoonskamer. Verder is het mogelijk om het surfpakketje te boeken inclusief luchthaventransfer vanaf San José, waar alle internationale vluchten landen. 

Meer mogelijkheden voor surfen in Costa Rica
Lees hier alle details over surfkampen in Costa Rica.
Surfen in Costa Rica

Boek jouw reis en meer informatie

Klik op kolom hiernaast voor meer informatie over de surfpakketjes in Costa Rica. Hier kan je ook direct een offerte aanvragen. Wil je liever met een van ons spreken over een reis inclusief surfen in Costa Rica of een van de andere locaties wereldwijd?

Mail ons

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?