{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Ben je tussen de 23 en 31 jaar? Dit zijn 6 redenen op met Tripmates op reis te gaan!

Sebastian Pena Lambarri Ajd9hamhwg Unsplash (1)

Ontmoet gelijkgestemde reizigers en laat je verrassen door nieuwe ervaringen

Als je enthousiast bent om de wereld te ontdekken maar dit liever niet alleen doet, dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Maak kennis met KILROY Tripmates, dit is voor reizigers tussen de 23 en 31 jaar oud – Tripmates reizen zijn unieke groepsreiservaringen die zijn ontworpen met jouw reisbehoeften, budget en verlangen naar avontuur in gedachten. Ontmoet internationale medereizigers, verken unieke bestemmingen, ga nieuwe uitdagingen aan en geniet van de bijzondere locals die je onderweg zult ontmoeten. Als je op zoek bent naar een onderbreking van je dagelijks leven en meer wilt dan alleen maar een standaard strandvakantie, dan is Tripmates de kans op een onvergetelijke ervaring. Lees verder om te ontdekken waarom een Tripmates reis absoluut op jouw bucketlist zou moeten staan! 

SSS 9 Min
Tripmates: Ga op een zoektocht naar buitengewone ervaringen en bestemmingen.
Ben je het zat om agenda's af te stemmen met vrienden die niet op hetzelfde moment kunnen reizen of die andere interesses hebben dan jij? Onze Tripmates tours zijn op maat gemaakte kleine groepsreizen die zijn ontworpen met jouw reiswensen in gedachten. Reis met andere jongvolwassenen uit heel Europa en geniet van natuur, avontuur en ontspanning - sla de gebruikelijke toeristische plekken over en kies voor authentieke en unieke locaties. Ontdek meer over Tripmates.
Bekijk allee Tripmates (23 tot 31 jaar) reizen

1. WORD ONDERDEEL VAN EEN COMMUNITY VAN GELIJKGESTEMDE REIZIGERS

Onze Tripmates reizen bestaan alleen uit kleine groepen. Wij geloven namelijk dat kleinere groepen sneller een gemeenschapsgevoel creëren, wat resulteert in een prettige sfeer. Met de verschillende soorten Tripmates reizen deel je dezelfde interesses met je medereizigers. 

Tripmates tours zijn speciaal ontworpen voor reizigers in de leeftijd tussen de 23 en 31. In deze levensfase kun je je soms losgekoppeld voelen van je oude vrienden, omdat zij andere prioriteiten hebben ontwikkeld. Ze hebben mogelijk andere prioriteiten gekregen, zoals hun carrière, het stichten van een gezin, of het vinden van stabiliteit, terwijl jij nog altijd vastbesloten bent om de wereld te ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen.

Dit is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in specifieke onderwerpen en vaardigheden, zoals surfen, hiken, meditatie, freediving en meer. Het is een gelegenheid om je internationale vriendenkringen uit te breiden en reisplekken te vinden om samen verder te verkennen - misschien zelfs naar plaatsen waar je nog niet aan had gedacht. Hoe dan ook, het is geweldig om vrienden door heel Europa te hebben! 

 

2. Daag jezelf uit en leer nieuwe vaardigheden op bijzondere plaatsen

Bij Tripmates zijn al onze reizen ontworpen om nieuwe ervaringen te ontdekken die je voor altijd bijblijven. Neem bijvoorbeeld onze Tripmates - Hiken in de Balkan, waarbij de focus ligt op overleven in de natuur, het leren van verschillende klimtechnieken en het hiken als een pro. Deze vaardigheden lijken misschien niet direct relevant in je dagelijkse leven, Maar als je het overkoepelende idee van verbinding met de natuur in gedachten houdt, blijken de eenvoudige vaardigheden op het gebied van communicatie, teamwork en probleemoplossing op deze reis echt handig te zijn. 

Je kunt veel leren van de natuur, je kunt niet alleen veel leren over de verschillende flora en fauna, maar ook over veel aspecten van ons dagelijks leven - of het nu gaat om studeren, bouwen, werken met computersystemen en alles daartussenin. Alles wat bestaat, is op de een of andere manier geïnspireerd door de natuur. Door opnieuw contact te maken, ontdek je nieuwe manieren om problemen op te lossen en kun je jezelf verrassen met je vaardigheden, waardoor je jezelf op een heel nieuwe manier gaat zien. 

Three people freediving along a rope in a blue ocean in Indonesia

3. Ga verder dan de gebaande paden

Hoewel de meeste mensen met enige reiservaring gemakkelijk de weg kunnen vinden naar populaire bestemmingen, kan hun populariteit leiden tot overtoerisme, wat zowel nadelig is voor de lokale gemeenschap als jouw reiservaring kan beïnvloeden. Bij Tripmates heb je de mogelijkheid om bestemmingen te verkennen die buiten het epicentrum van massatoerisme liggen, of zelfs helemaal uniek zijn. Hoewel je wellicht af en toe ook een bekende toeristische plekken bezoekt, is dit niet de primaire focus tijdens een reis met Tripmates.

 

4. Kleinere groepen zorgen voor de best mogelijke reiservaringen

Wij geloven er in dat kleinere groepen zorgen voor de best mogelijke reiservaring, zowel voor jou, het land van bestemming als de lokale bevolking. Bij Tripmates geloven we dat kleinere groepen een gemeenschapsgevoel creëren, waardoor je niet alleen gezamelijk kunt genieten van activiteiten en ervaringen, maar ook de kosten van de reis kunt verlagen zonder te besparen op ervaren gidsen. Bovendien verminderen kleine groepen de negatieve invloed van je verblijf door minder druk op lokale hulpbronnen uit te oefenen. Daarom is er een maximumaantal deelnemers op elke Tripmates-reis, zodat je echte authentieke ervaringen kan hebben op de plek van bestemming en met de locals. Bovendien geeft dit ook de natuur de kans om te herstellen en stelt dit de lokale gemeenschap in staat om te blijven profiteren van jouw bezoek.  

Groep meiden in kleurrijke kleding met verf op hun gezichten staan naast een meer in Pokhara, Nepal, met bergen op de achtergrond

5. De lokale benadering is essentieel voor een authentieke ervaring

Als je op zoek bent naar iets authentieks en echt, dan is een lokale aanpak de juiste keuze! Echter, echte lokale ervaringen kunnen lastig te vinden zijn als je geen ervaren reiziger bent, en sommige mensen associëren het zelfs met een groter risico op een teleurstellende ervaring in vergelijking met meer gevestigde en 'mainstream' tours die je kunt boeken.

Met de Tripmates reizen hebben we zorgvuldig lokale partners gekozen die een passie hebben voor hun bestemming en cultuur. Vaak zijn ze geboren en getogen in het gebied dat je bezoekt en kunnen ze je lokale verhalen en anekdotes vertellen die je anders misschien zou missen. Het is tevens een perfecte gelegenheid om vragen te stellen en extra inzichten te krijgen in de plaatsen die je bezoekt.

 

6. Reis langzamer, ervaar meer

Door langzamer te reizen kun je meer in je opnemen en op een compleet andere manier contact maken met de lokale gemeenschap en omgeving dan wanneer je door een bestemming racet. Sommigen beweren zelfs dat je een plek niet echt hebt bezocht tenzij je vertraagt en een connectie maakt met een bestemming en de locals. Langzaam reizen heeft vele voordelen, zoals een grotere positieve impact op de bestemming (door meer geld lokaal uit te geven), laat je meer onderdompelen in de ervaring (door de tijd te nemen om te verkennen, met de lokale bevolking te praten en gewoon rond te dwalen), en het is vaak ook beter voor je budget (bussen of treinen zijn vaak goedkoper dan van de ene naar de andere plaats te vliegen). 

Op elke reis met Tripmates is er geplande vrije tijd ingebouwd. Je kunt deze vrije tijd op jouw eigen manier indelen. Misschien wil je de omgeving zelf verkennen, tijd doorbrengen met je nieuwe reisvrienden, even op adem komen, tekenen, in je dagboek schrijven, wandelen, rusten, enzovoort. Sommigen zouden zelfs hun e-mails kunnen bijwerken of op sociale media kunnen kijken, maar dat raden we niet aan - de wereld daarbuiten is veel natuurlijk veel mooier!

Girl standing on a mountaintop overlooking a mountainous view in the Balkans

Hoe schrijf ik mij in voor een Tripmates-reis?

Je kunt onze Tripmates reizen gemakkelijk online boeken. Maar natuurlijk kun je ook contact opnemen met onze reisspecialisten als je vragen hebt. We staan klaar om je volgende avontuur te plannen, of je nu de voorkeur geeft aan een groepsreis, alleen reizen, of met vrienden. Bij Tripmates hebben we voor ieder wat wils! 

Maak een gratis afspraak met onze reisspecialisten

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?