{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Europa roept - 8 unieke ervaringen dichtbij huis voor deze zomer!

Banja Luka Bosnia Herzegovina Canyon Tijesno

Snak je naar het buitenland deze zomer?

Je wilt gaan. En wel nu. Snappen we. Want je hebt lang genoeg gewacht. Gelukkig hoef je nu niet verder te kijken. Hier zijn 8 toffe en unieke ervaringen in Europa die je deze zomer ook ècht kunt doen. En het mooie is: je hoeft er niet eens ver weg voor te reizen. Bonus! Europa roept. En jij moet antwoorden.

 

1) 4 dagen Surf & Yoga in Ericeira, Portugal

Een activiteit in Europa die je zeker moet hebben gedaan is surfen! Het is tijd om je wetsuit weer uit de kast te pakken. We gaan naar Ericeira in Portugal, wat beroemd is voor haar fantastische golven. En die gaan we hier leren bedwingen. Even op adem komen? Ook dat is inclusief, want je krijgt er meteen een paar yoga lessen bij in dit leuke pakketje!

Lees hier alles over ons surf en yoga camp.

In het kort komt het hier op neer:

 • 4 dagen
 • Prijs vanaf 275 EUR per persoon
 • Inclusief 3 nachten, ontbijt, 3 surflessen, 3 yoga sessies, 1 x massage plus meer!

2) 8 daags surf camp in Vieux Boucau in Frankrijk

Een andere toffe Europese surfbestemming is Vieux Boucau in het zuidwesten van Frankrijk. En nog beter: het is CHEAP! Vanaf slechts 239 EUR voor een week vol surfen. Het wordt niet goedkoper dan dat. Oh en de golven hier? SUPER! Oh en het kamp hier? GEWELDIG! Oh enne... nou ja, je snapt 'm wel. Wanneer ga je? 

Lees alles over het surfcamp in Vieux Boucau hier

In het kort komt het hierop neer:

 • 8 dagen
 • Prijs vanaf 239 EUR per persoon
 • Heel veel surf & yoga lessen

3) 6 dagen hiken in Ibiza

Lees je dat goed? Jazeker! Ibiza is veel meer dan volle dansvloeren, sterke cocktails en luieren op het strand. Het eiland heeft een aantal supergoede hiking trails en wij zijn er om je die te helpen ontdekken. Als je wilt kun je jouw actieve vakantie natuurlijk nog steeds combineren met een goed feestje achteraf. Je bent er nu immers toch al...

Lees er hier alles over

In het kort komt het hier op neer:

 • 6 dagen
 • Prijs vanaf 622 EUR per persoon
 • Inclusief 5 nachten accomodatie + 5 x ontbijt

4) 4 dagen hut to hut mountain trek in Slovenië

We blijven nog even bij de geweldige hike mogelijkheden in Europa. Bereid je voor op 4 dagen in de meest adembenemende omgeving van Slovenië. Je vertrek- en eindpunt is in Bled. Tijdens de trektocht wordt je getrakteerd op de beste uitzichten vanaf de berghutjes waarin je slaapt. En op de lekkerste lokale Sloveense gerechten, natuurlijk! Beter kan niet, toch?

Je leest er hier alles over.

In het kort komt het hier op neer:

 • 4 dagen
 • Prijs vanaf 395 EUR per persoon
 • Inclusief 3 nachten, 2 x ontbijt & 2 x diner

5) 5 dagen Sutjeska National Park & Rafting Adventure in Bosnië

Nog een unieke activiteit in hetzelfde wandelthema, maar verplaatsen ons ietwat naar het zuiden. Ook in Bosnië heb je de kans om je te omringen door prachtige natuur. En als aanvulling op een meerdaagse trekking door Sutjeska National Park nemen we je ook nog meer op een cool rafting avontuur op de Tara rivier. Hadden we al gezegd hoe mooi het hier is?

Je leest er hier alles over.

In het kort komt het hier op neer:

 • 5 dagen
 • Prijs vanaf 730 EUR per persoon
 • Inclusief 4 nachten, 4 x ontbijt, 3 x lunch & 1 x diner

6) 8 daagse Coastal Explorer in Portugal

En we gaan weer even terug naar Portugal om 8 adembenemende dagen vanaf Lissabon af te zakken langs de kustlijn - om uiteindelijk weer terug in Lissabon te komen. Bereid je voor op epische stranddagen, citytrippin', een portje surfen, suppen en hier en daar een lekkere hike. De perfecte combi voor een avontuurlijke vakantie in Portugal.

Lees alles over deze 8-daagse Coastal Explorer hier.

In het kort komt het hierop neer:

 • 8 dagen
 • Priijs vanaf 1100 EUR per persoon
 • Een heleboel activiteiten inclusief zoals surf lessen, street art tour, hiken, fietsen en natuurlijk accommodatie.

7) 4 dagen zeilen in Kroatië vanaf Split

"I'm on a boat, bitch!" Leer vast de tekst van dit beroemde Lonely Island nummer en maak je klaar voor een epische cruise langs de mooiste eilanden van de Adriatische Zee. De vibes aan boord van de boot zijn super chill waar je samen met backpackers van over de hele wereld van de omgeving geniet. Je komt langs Hvar, Vis, Milna en weer terug naar Split. Zorg wel dat je volledig gevaccineerd bent, want het party virus is super besmettelijk aan boord.

Niet vergeten: zonnebrand!

Lees alles over deze zeiltrip hier.

In het kort komt het hierop neer:

 • 4 dagen
 • Prijs vanaf 185 EUR per persoon
 • Inclusief 3 x ontbijt & 3 x lunch 

8. Volunteering met zeeschildpadden in Griekenland

En dan weer nog een totaal andere ervaring die je gewoon in Europa kunt beleven. Ben je op zoek naar een onvergetelijke zomer, maar ook op zoek naar wat diepgang? Meld je dan aan als vrijwilliger bij ons schildpaddenproject in Griekenland. Hert project bevindt zich aan de kust in de buurt van Athene. Je wordt onderdeel van een sterke gemeenschap die iedere dag bezig is om de Loggerhead zeeschildpad te helpen beschermen in haar broedgebied.

Lees alles over het schildpaddenproject in Griekenland hier.

In het kort komt het hier op neer:

 • Minimaal 15 dagen
 • Prijs vanaf 1995 EUR per persoon
 • Een supertoffe kans om gelijkgestemde vrijwilligers van over de hele wereld te ontmoeten, impact te maken tijdens je reis en vrienden voor het leven te maken!

Hebben we je kunnen inspireren?

Natuurlijk ben je geïnspireerd! Nu, laten we aan de slag gaan bij het boeken van jouw volgende avontuur. Stuur ons een berichtje via onderstaande button en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Ik wil meer weten!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?