{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 plekken die je gezien moet hebben in Zuid-Amerika

Zoutvlaktes van Bolivia in Zuid-Amerika

5 plekken die je gezien moet hebben in Zuid-Amerika

Staat een trip naar Zuid-Amerika ook op jouw bucketlist? Check dan deze vijf te gekke plekken die je gezien moet hebben. Wij hebben er onze favoriete activiteit of groepsreis bijgezet die jouw Zuid-Amerika ervaring helemaal kunnen afmaken. Zo beleef je meer dan alleen de toeristische highlights!

Bespreek je reisplannen met ons

#1 De Verloren Stad in Colombia | Ciudad Perdida

De Verloren Stad in Colombia, ook wel gekend als Ciudad Perdida, ligt ongeveer op 1.200 hoogte en kan deze stad alleen te voet bereiken. Je start de 7-daagse trektocht naar de Verloren stad langs de Buritaca rivier. Je kruist de jungle en boerenakkers met uitzicht op de bergtoppen. Het is wel even doorzetten deze trekking, het is namelijk erg warm. Gelukkig kun je verkoeling zoeken in één van de natuurlijke meren.

De tocht naar de Verloren stad is niet alleen prachtig, de omgeving zelf heeft een rijke historie. De gids zal je hier alles over vertellen!  

Onze favoriet: Colombia  - trekking naar de Verloren Stad 
Vertrek: Santa Marta

Meer weten? Mail ons

De Verloren Stad in Colombia | Reizen met KILROY

2. De adembenemende Iguazú watervallen

De Iguazú watervallen komen je waarschijnlijk ook wel bekend in de oren. Het Iguazu National Park telt zo'n 275 watervallen en je kan ze zowel vanuit Argentinië als Brazilië. De 'Garganta del Diablo' is de meest bekende van hen allemaal. Dus welke kant kies je? Beide kanten geven je een compleet andere belevenis. Onze favoriete kant is de Argentijnse kant van het park, het is een beetje hetzelfde als de Braziliaanse maar veel groter.  

Maar waarom zou je ook kiezen? Deze rondreis neemt je zowel mee naar de Braziliaanse als de Argentijnse kant van deze watervallen. Twee dagen lang heb je de tijd om het Iguazú National Park te ontdekken. Op de eerste dag staat de Braziliaanse kant op de planning. In de ochtend neemt een gids je mee rond waarna je de hele namiddag de tijd hebt om zelf rond te gaan. De volgende dag is het de beurt aan de Argentijnse zijde. Je kunt de watervallen van dichtbij ervaren vanaf het water of met een vlucht. 

Onze favoriet: Haal het maximale uit de Iguazu watervallen
Vertrek: Iguazu Falls

Meer weten? Mail ons

Iguaza Falls in Argentinië en Brazilië | Reizen met KILROY

3. Off the beaten track in Salar de Uyuni, Bolivia

Deze 11-daagse rondreis neemt je mee naar een van de grootste en beroemdste zoutvlaktes ter wereld, Salar de Uyuni in Bolivia. Dit is slechts een onderdeel van de reis, want je zult ook de interessante koloniale steden bezoeken en de inheemse cultuur te ontdekken.  

Onze favoriet: Boek de 11-daagse rondreis - Bolivia Discovery 
Vertrek: La Paz

Meer weten? Mail ons

Zoutvlaktes in Bolivia | Reis naar Salar de Uyani met KILROY

4. Kamperen op de Galapagoseilanden

De Galapagoseilanden liggen zo'n 1000 kilometer van het vasteland Ecuador in Zuid-Amerika. Deze eilandengroep bestaat uit vulkaanlandschap en de dieren hebben zich zo aangepast dat het bijna allemaal unieke soorten zijn. Te gek dus om hier een kijkje te nemen! Door te verblijven op de Galapagos leef je zij aan zij met de fantastische natuur in dit gebied, kun je zonsondergangen bekijken en word je wakker met de geluiden van de vogels en andere dieren van het eiland. 

Overdag zijn er toffe activiteiten zoals snorkelen, hiken en van alles leren van de biologen die onderzoek doen op Galapagos. Het klinkt als een droom, maar het is voor een mooie prijs te boeken bij KILROY! 

Onze favoriet: Verken de Galapagoseilanden met eilandhoppen
Vertrek: Santa Cruz Island

De Galapagos wachten op je!

Leguanen op de Galapagoseilanden | Reizen met KILROY

5. Torres del Paine National Park, Patagonië

Patagonië, een gebied gelegen in zowel Chili als Argentinië, is nóg zo'n hoogtepunt van Zuid-Amerika. Deze reis doe je in zes dagen en is dus perfect te doen als onderdeel van een grotere reis. Je wandelt vier dagen door de meest bijzondere landschappen, inclusief gletsjers, valleien en de imposante drie torens van Patagonië.  

Onze favoriet: Verken Patagonië in 6 dagen 
Vertrek: Puerto Natales

Wij helpen jou op weg!


Uitzicht over meer in Patagonië | Reizen met KILROY

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?