{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


10 dingen die backpackers doen, maar niet toegeven

dingen die backpackers doen maar niet toegeven

Ben jij hier ook schuldig aan?

Als je de wereld hebt verkend met backpackers dan heb je vast een mening over deze bijzondere diersoort. De ene backpacker ziet zichzelf als wereldreiziger, terwijl de ander backpackers ziet als profiterende smeerlappen. Heb jij de wereld rondgereisd als backpacker? Dan moet je misschien gniffelen om deze 10 dingen die jij zeker hebt ervaren. We zullen niets verklappen, maar we weten het... Ook jij bent schuldig!

1. Vergeten te wassen

Door het vele rondtrekken heb je niet altijd tijd om de was te doen. Dat zorgt er dus voor dat je ineens alles al een paar keer hebt gedragen en na diep graven in je backpack je toch je onderbroek nog een keertje binnenstebuiten moet keren en om moet draaien. 

Kleding hangt in het bos | 10 dingen die alle backpackers doen, maar niet toegeven | KILROY

2. Toiletpapier jatten

Wat kunnen we zeggen? De busreis is best lang en de kans is groot dat je ergens in de berm moet plassen. Die toiletrollen die je eerder bij een tankstation of in een hostel in je tas hebt laten vallen komen dan wel erg goed van pas.  

3. Plassen in de zee

Tijdens het duiken hoor je het vaker: het meisjestoilet is aan de linkerkant van de boot en het jongenstoilet aan de rechterkant. Je weet het zelf: was het in een meertje, in de oceaan of in het zwembad?  

Plassen in de zee

4. Drinken op bizarre tijden

Elke backpacker herkent het: net iets te vroeg beginnen met je bucket of een pilsje (of 10) tijdens jouw backpackreis. En dat leidt dan weer tot het stellen van gekke prioriteiten: biertjes zijn een soort van vloeibaar avondeten toch?

5. Helemaal klaar zijn met local food 

Geef het maar toe. Soms is het best lekker om bij een fastfoodketen even wat westers eten naar binnen te werken. Of elke dag...

Klaar zijn mijn local food

6. WC-papier doorspoelen

Het staat er altijd: gooi geen toiletpapier in de toiletpot. En automatisch gooi je het er toch in. Vis jij het er uit?  

7. Liegen dat je een student bent

Studenten krijgen vaak extra korting met bijvoorbeeld een ISIC kaart. Nu ben je net even gestopt met studeren, moet je nog beginnen aan je studie of ben je al afgestudeerd. Die korting wil je toch wel echt... En je ziet er ook uit als student. Het is het proberen waard toch?

8. Seks in een dorm 

Een van de grootste irritaties van backpackers is het horen van geluiden in een slaapzaal. Maar goed, je bent op reis, moet goedkoop slapen, ontmoet een leuke backpacker en wil hem/haar tóch wat beter leren kennen... Met een badlaken als gordijn had niemand dat door... Of wel?   

Seks op reis

9. Eten pikken in een hostel

Je bent lekker aan het koken in de gezamenlijke keuken en dan gebeurt het. Je bent de pasta van je overheerlijke spaghetti bolognese vergeten. Je zoekt even in de kastjes en daar vind je een goede portie voor in jouw buik. Eet smakelijk!  

10. Kleding voor backpackers

De standaard baggy olifantenbroek zit in ELKE backpack. In Thailand zijn de meeste backpackers in het bezit van deze chillpants, in combinatie met een biershirt. Thuis hou je het nog even vol want het zit zo lekker!  

Kleding voor backpackers

Ben jij tijdens het backpacken ook zo besmet met het reisvirus? Het wordt hoog tijd om een nieuwe reis te plannen!

Wij helpen je met plannen

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?