{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken

Duiker met vissen | Leren duiken in het buitenland | Duikenreizen maak je met KILROY
Duiker op steiger | Leren duiken in het buitenland | Duikenreizen maak je met KILROY

Duiken | Duikreizen en duikcursussen

Door te duiken krijg je toegang tot een hele nieuwe wereld. Duiken hoort bij reizen en brengt je vaak naar de mooiste bestemmingen! Tijdens een duikreis leer je duiken, kun je jouw duikbrevet (PADI) halen, fundives maken, bijzondere koraalriffen verkennen en duiken met groot mariene leven.

Advies nodig? Maak een gratis afspraak

 

Beste duikplekken ter wereld! 

De aarde bestaat voor 71% uit water. Door duiken op jouw bucketlist te zetten, leer je ook deze bijzondere onderwaterwereld kennen. Duik tussen de enorme koraalriffen van het Great Barrier Reef in Australië of duik op het twee na grootste rif ter wereld bij de Bay Islands van Honduras. Alsof dit nog niet genoeg is, kun je bij ons op veel toffe bestemmingen leren duiken of duikcursussen boeken inclusief accommodatie bij de duikschool. Denk een duikreis naar:

 

Haal je PADI duikbrevet in het buitenland

Ben je een avontuurlijke ziel die altijd al heeft gedroomd van het behalen van een duikbrevet in het buitenland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij KILROY begrijpen we jouw verlangen naar een onvergetelijke duikervaring in exotische wateren.

Een duikbrevet, ook wel bekend als een duikcertificaat of PADI, is een officieel document dat aangeeft dat een persoon met succes een duikopleiding heeft voltooid en is bevoegd om te duiken in open water onder bepaalde voorwaarden. Het bezitten van een duikbrevet toont aan dat de persoon de nodige kennis en vaardigheden heeft verworven om veilig te duiken. Om een duikbrevet te behalen, moet je een reeks theorielessen volgen om de basisprincipes van het duiken te begrijpen, praktische vaardigheden oefenen in zwembaden of beperkt water, en ten slotte openwaterduiken maken onder toezicht van een gekwalificeerde instructeur. Het behalen van een duikbrevet betekent dat je de juiste kennis hebt van duiktheorie, apparatuur en veiligheidsprocedures, en in staat bent om op een verantwoorde en veilige manier te duiken.

Het halen van je duikbrevet in het buitenland biedt talloze voordelen. Ten eerste, wie wil er nu niet duiken in de heldere wateren van tropische paradijzen zoals de Malediven, Thailand of de Filipijnen? Het buitenland biedt de perfecte omgeving om te leren duiken en de onderwaterwereld te verkennen. Bovendien duik je altijd onder professionele begeleiding van PADI-gecertificeerde instructeurs. Deze ervaren experts zullen je stap voor stap begeleiden, zodat je zelfverzekerd en veilig onder water kunt gaan. 

Wil je meer weten over hoe je jouw PADI duikbrevet kunt behalen in het buitenland? Neem vrijblijvend contact op met onze reisspecialisten. 

 

Duikreizen 

Heb jij jouw PADI duikbrevet al op zak? Dan kun je via ons duikpakketten boeken. Een duikpakket bestaat uit een aantal losse duiken (duikcursussen) inclusief accommodatie. Je duikt alleen bij lokaal opgezette duikscholen met een betrouwbaar en duurzaam management. Wel zo lekker als je meters onder de zeespiegel gaat. Bekijk hieronder de opties en verken de onderwaterwereld met een fundive of leer duiken op de tofste duikplekken! 

 

Duiken en vrijwilligerswerk

Wil jij echt een impact maken onder water? Zet je duikskills dan in bij een mariene bescherming project. Ook als je nog geen brevet hebt kun je het duiken hier vaak leren en direct een steentje bijdragen. Lijkt dat je wat? Check de mogelijkheden voor mariene projecten.

Meer weten? Mail ons

Waarom duiken met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?