{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken in Costa Rica

Ga duiken in Costa Rica | KILROY
Ga duiken in Costa Rica | KILROY

Leer duiken in Costa Rica

Wist je dat Costa Rica bekend staat om de prachtige natuur? En dat dit ook voor de onderwaterwereld geldt? Denk je nu, dat wil ook graag zien? En heb je altijd al gedacht, het lijkt mij om tof te duiken! Waarom niet duiken en/of snorkelen in Costa Rica? 

Er zijn veel verschillende duikplekken in Costa Rica. Duiken in Costa Rica is bijzonder bij Manuel Antonio: verwacht geen koraalriffen, maar prachtige rotsformaties van oude lavastromen. Duik tussen grote rotsen, onderwaterdoolhoven en enorme muren met daarbij scholen vissen, octopussen, murenen en kreeften. Als je verder de zee op gaat, kun je in Costa Rica duiken met rifhaaien, roggen, zeeschildpadden en dolfijnen. Ga duiken in Costa Rica tussen december en april dan heb je een grote kans dat je walvishaaien en mantaroggen spot. 

Kom eens langs

 

Haal jouw PADI duikbrevet in Costa Rica 

Doe een 3 tot 4-daagse duikcursus in Costa Rica. Tijdens de PADI Open Water Duikcursus in Costa Rica leer je duiktheorie, oefen je in het zwembad en ga je de zee in. Bij KILROY werken we samen met de beste duikscholen van Costa Rica, zodat jij op een veilige en leuke manier kunt leren duiken. De duikcursus is inclusief accommodatie. Kortom, leer duiken in Costa Rica!

 

Duikomstandigheden in Costa Rica

Duikplaatsen in Costa Rica die je zeker moet bezoeken zijn Punta Quepos, Geos' Ridge en The Devil's Pinnacle. Het zicht is afhankelijk van het seizoen, het zicht is 10-20 meter in het droogseizoen en minder dan 10 meter in het regenseizoen. De watertemperatuur ligt rond de 22 tot 29 graden. Verder kan je in de wateren rond Costa Rica bijzonder leven spotten onderwater. Zo vind je er haaien, octopussen, roggen, zeeschildpadden en dolfijnen. Van december tot april zijn er ook bultrugwalvissen en mantaroggen te vinden. Duiken in Costa Rica maakt jouw reis door Midden-Amerika extra speciaal!

Meer weten? Mail ons

Waarom duiken in Costa Rica met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten in Costa Rica

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?