{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken in Midden-Amerika

Duiken in Centraal-Amerika | KILROY
Duiken in Centraal-Amerika | KILROY

Leer duiken in Midden-Amerika

Ga jij backpacken in Midden-Amerika en wil je ook wat van de onderwaterwereld ontdekken? Ga dan duiken bij één van onze duikscholen in Midden-Amerika. We werken samen met de beste duikscholen in Honduras en Costa Rica.

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Leer duiken in Midden-Amerika

Heb je nog geen duikdiploma? Haal dan je PADI duikbrevet en kies voor een "Learn to Dive" pakket. Deze duikscholen zijn zeer betrouwbaar, zodat je verzekerd bent van een goede en veilige duikcursus die op de beste locaties zitten. 
Kun je al duiken, maar wil je jouw duiktechnieken verbeteren? Doe dan een Advanced Open Water cursus tijdens je reis door Midden-Amerika. 

 

Duiken in Midden-Amerika

Als je al kunt duiken, kun je er ook voor kiezen om te gaan fun diven. Je boekt je duiken onder begeleiding van een gecertificeerde duikmaster en je accommodatie in één pakket. Ontdek de gevarieerde onderwaterwereld. Duik in grotten, over oude lavastromen en op prachtige kleurrijke koralen. Spot walvissen, zeeschildpadden, mantaroggen, walvishaaien, dolfijnen en ga zo maar door!

Advies nodig? Kom eens langs!

Waarom duiken in Midden-Amerika met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten in Midden-Amerika

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?