{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken in Indonesië

Duiken in Indonesië | KILROY
Duiken in Indonesië | KILROY

Duiken in de wateren van Indonesië

Ga je backpacken in Indonesië en lijkt het je tof om te leren duiken? Doe het aan het begin van jouw reis, zodat je tijdens jouw reis door Indonesië meerdere keren kan duiken. Duik tussen de schildpadden op de Gili-eilanden en met mantaroggen op Nusa Lembongan. Leer duiken in Indonesië! 

Advies nodig? Maak een gratis afspraak

 

Mooiste duikplekken in Indonesië

Indonesië bestaat uit prachtige eilanden en heeft ook een boel fantastische duikplekken. Een aantal van de beste plekken om te duiken in Indonesië zijn:

 

Duikbrevet halen in Indonesië

Indonesië heeft mooie duiklocaties en is daarom populair onder jonge reizigers die hier hun PADI duikbrevet willen halen. Dat betekent ook dat er slechte duikscholen te vinden zijn. KILROY werkt samen de beste duikscholen in Indonesië, zodat je verzekerd bent van een veilige en goede duikcursus.

Indonesië is voor duikers echt een feest! Zowel ervaren duikers als beginners kunnen terecht in Indonesië. De koraalriffen zijn mooi gekleurd en bieden huis aan veel mariene leven. Je kunt in Indonesië duiken met grote dieren, zoals haaien, walvishaaien, mantaroggen, dolfijnen en zeeschildpadden. Om het maximale uit duiken in Indonesië te halen, kun je zelfs op een boot verblijven om vervolgens duiken, eten en slapen met elkaar af te wisselen. Heb jij jouw duikbrevet al? Kies dan voor Fundiving, deze tours zijn inclusief accommodatie. In Indonesië vind je veel verschillende plekken waar je goed kan duiken, ga bijvoorbeeld naar Bali, de Gili-eilanden, Komodo of Nusa Lembongan.

Meer weten? Mail ons

Waarom duiken in Indonesië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten in Indonesië

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?