{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken op de Gili-eilanden

Duiken op de Gili-eilanden | KILROY
Duiken op de Gili-eilanden | KILROY

Duiken op de Gili-eilanden

De drie eilanden Gili Trawangan, Gili Meno en Gili Air worden omgeven door heldere en relatief ondiepe wateren vol uitgestrekte en kleurrijke koraalriffen. Onderwater vind je tal van verschillende vissen in alle soorten en maten. Dit maakt de Gili-eilanden een prachtige locatie om te duiken voor zowel beginners als gevorderden. Dit is ook een van de voornaamste redenen voor reizigers om de Gili-eilanden aan te doen. Bovendien zijn ook de stranden adembenemend mooi. De Gili-eilanden zijn de perfecte spots om te leren duiken in Indonesië.

Advies nodig? Kom eens langs

 

Leren duiken op de Gili-eilanden

De Gili-eilanden zijn klein, maar je vindt er meer dan genoeg duikscholen. Ga op duikcursus en haal jouw duikbrevet! Wij werken samen met de beste duikscholen van de Gili-eilanden die voor een veilige en leerzame duikcursus zorgen. Vanwege de warme, ondiepe wateren met weinig stroming is leren duiken op de Gili-eilanden een echte aanrader. Weet wie spot jij wel een mantarog of karetschildpad!

Meer weten? Mail ons

Waarom duiken op de Gili-eilanden met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten op de Gili-eilanden

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?