{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken in Azië

Duiken in Azië | KILROY
Duiken in Azië | KILROY

Leer duiken in Azië

Ga jij backpacken in Azië en wil jij leren duiken? Doe dat dan aan het begin van jouw reis, zodat je tijdens jouw reis fundives kan maken op de mooiste duikplekken van Azië zoals Thailand, Indonesië en de Filipijnen.

Advies nodig? Kom eens langs

 

6 x duiken in Azië

De beste duikplekken vind je op verschillende plekken in Azië, waaronder in:

 

Leer duiken in Azië 

Azië is misschien wel het beste continent om te leren duiken. Het is goedkoop, er is veel te zien onder water en er is veel keuze. Dat betekent helaas ook dat er veel slechte duikscholen te vinden zijn. KILROY werkt samen met de beste duikscholen in onder andere Thailand, Indonesië en de Filipijnen, zodat je verzekerd bent van een veilige en goede duikcursus op de beste locaties. Haal jouw PADI Open Water duikbrevet of PADI Open Water Advanced tijdens jouw reis door Azië.

 

Duiken in Azië

Azië is een geweldige bestemming voor zowel beginnende als gevorderde duikers. Denk aan warm water, veel mariene leven en kleurrijke koraalriffen. Heb jij jouw duikbrevet al gehaald? Bekijk dan eens tussen de Fundiving tours in Azië. Deze tours zijn inclusief accommodatie.

 

Duiken en vrijwilligerswerk in Azië

Wil je tijdens het duiken een positieve impact maken op het onderwaterleven? Meld je dan aan bij één van de mariene bescherming projecten. Je kunt o.a. op de Filipijnen je duikreis in Azië combineren met vrijwilligerswerk.

Meer weten? Mail ons

Waarom duiken in Azië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten in Azië

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?