{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk op de Filipijnen

Duikers in de Filipijnen | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY
Duikers in de Filipijnen | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY

Vrijwilligerswerk op de Filipijnen

Werk als vrijwilliger op de Filipijnen en draag jouw steentje bij aan de verandering die jij graag wilt zien in de wereld. Wanneer je vrijwilligerswerk doet op de Filipijnen heb je de kans om een langere tijd in dit prachtige groene land te verblijven. Wil je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk tijdens je zomervakantie doen? Dan zijn de Filipijnen zeker geschikt. Met jouw kennis en ervaring zal je een verschil maken voor de lokale bevolking van de Filipijnen en breng je ze iets bij. Zet je je liever in bij een lokale school om te helpen bij de educatie van Filipijnse kinderen, dan kan dat ook!
Mocht je liever helpen bij het behouden van de natuur, dan kan je duiken en vrijwilligerswerk combineren bij projecten voor het mariene leven van de Filipijnen. 

Kom langs en bespreek de mogelijkheden

 

Vrijwilligersprojecten op de Filipijnen 

De Filipijnen zijn een goede bestemming als je vrijwilligerswerk in het buitenland wilt doen. Help op de Filipijnen bij een kinderopvang. Je werkt samen met lokale verzorgers op de kleinsten eten te geven en zorgt ervoor dat ze liefde krijgen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Aan de oudere kinden geef je bijvoorbeeld Engelse les, muziekles, handvaardigheid of andere lessen. Als vrijwilliger op de Filipijnen help je deze kinderen met hun toekomst. 

Daarnaast heb je ook de kans om te helpen bij de bescherming en het behoud van de mariene onderwaterwereld van de Filipijnen. In dit unieke vrijwilligersproject help je bij de bouw van een artificieel rif en mag je alvast een 50-60 duiken aan je lijstje toevoegen. Zo kun je leren duiken en de oceaan beschermen tegelijkertijd. Wat wil je nog meer? 

Meer weten? Mail ons

Waarom vrijwilligerswerk op de Filipijnen met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle vrijwilligersprojecten op de Filipijnen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?