{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk met mensen

Vrijwilligers en kinderen verven bij een vrijwilligerswerkproject in Cuba | Vrijwilligerswerk met mensen
Kinderen spelen voetbal bij een Vrijwilligerswerkproject in Argentinië | Vrijwilligerswerk met mensen | KILROY

Vrijwilligerswerk met kinderen, lesgeven in het buitenland en helpen in de community

Er zijn verschillende manieren waarop je een samenleving kan helpen: het bouwen van klaslokalen, lesgeven, milieuprojecten en meer. Er zijn oneindig veel mogelijkheden als je flexibel, open-minded en proactief bent. Werk als een vrijwilliger voor de lokale gemeenschap en help mensen in het buitenland samen met andere jongeren.

Kom langs en bespreek de mogelijkheden

 

Werk als vrijwilliger in een lokale gemeenschap

Vrijwilligerswerk bij sociale projecten betekent lokale mensen helpen zichzelf te helpen en hen een kans geven op een betere toekomst. Van lesgeven tot bouwwerkzaamheden, er zijn veel verschillende manieren waarop je als vrijwilliger een verschil kunt maken. We selecteren zorgvuldig de projecten waarmee we samenwerken, om ervoor te zorgen dat jouw bijdrage waardevol is voor de lokale gemeenschap en zowel korte- als langetermijndoelen helpt. Uiteindelijk is ons doel dat deze activiteiten de gemeenschap als geheel opkrikken.

Neem een kijkje in ons aanbod en laat je adviseren door onze reisspecialisten om een project te vinden dat bij jou past.

 

Vrijwilligerwerk met kinderen

Als je graag als vrijwilliger met kinderen wil werken kan je op verschillende plaatsen terecht. Denk aan verschillende vrijwilligersprojecten met kinderen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika. Zo kun je lesgeven in een interessegebied waar jij goed in bent, denk aan Engels, sport of muziek. 

 

Waar kan je vrijwilligerswerk doen en wat kan je verwachten?

Wij bieden een diversiteit aan vrijwilligerswerkprojecten over de hele wereld, met zorgvuldig geselecteerde projecten. Bij het selecteren van deze vrijwilligerswerkprojecten vinden wij het belangrijk dat het lange termijn projecten zijn die een serieuze impact op de samenleving hebben. Je kunt deelnemen aan gemeenschapsprojecten in landen zoals Ecuador, Argentinië, Zuid-Afrika en de Filipijnen.

Of je nu een passie hebt voor het werken met kinderen of een verschil wilt maken in de wereld via een voedselreddingsprogramma, wij zijn er om je te helpen met het vinden van de perfecte vrijwilligersmogelijkheid. Onze reisspecialisten  beschikken over waardevolle kennis over vrijwilligerswerk en kunnen al je vragen beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe je jouw steentje kan bijdragen en een positieve impact op de wereld kunt hebben.

 

Wat anderen van vrijwilligerswerk met mensen vonden

Ires (17): "Tijdens het opknappen en bouwen in Nepal heb ik veel geverfd. Ik raad toekomstige vrijwilligers aan oude kleren mee te nemen die ze daarna – net als ik – weg kunnen gooien!"

Ruby (23): "De lokale organisatie in Vietnam laat je enorm thuis voelen. De coördinatoren zijn fantastisch en alles is ontzettend goed geregeld - daar hoeft echt niemand bang voor te zijn."

Rens (23): "Het vrijwilligerswerk bij het Surf & Adventure project was een fantastische ervaring! Je merkt echt dat je een verschil maakt en dat ze blij zijn dat je er bent en ze helpt. Ik raad dan ook iedereen aan om vrijwilligerswerk te doen, omdat je niet alleen erg veel nieuwe mensen ontmoet, maar ook echt een verschil maakt in het leven van de kinderen."

Vragen? Mail ons

Waarom vrijwilligerswerk met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Vrijwilligersprojecten met mensen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?