{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Kind schrijft op een krijtbord | Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika | KILROY
Kinderen die voetballen tijdens een vrijwilligerswerkproject | Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika | KILROY

Vrijwilligerswerk in Argentinië

Heb je altijd al willen bijdragen aan de ontwikkeling van de lokale Argentijnse gemeenschap? Combineer je reis door Zuid-Amerika met vrijwilligerswerk in Argentinië. Door deel te nemen aan een van de vrijwilligersprojecten in Argentinië draag je met je eigen kennis en inzet bij. Je leert de Argentijnse bevolking van een hele andere kant kennen, dan wanneer je als toerist Argentinië zou bezoeken. 

​Kom langs en bespreek de mogelijkheden​

 

Vrijwilligersprojecten in Argentinië 

In Argentinië is het vrijwilligerswerk met mens en maatschappij verbonden. Hier zijn een aantal vrijwilligersprojecten die je in Argentinië kunt doen: 

  • Help mee op een kinderdagverblijf 
  • Schenk soep aan daklozen of werk mee in een voedselbank 
  • Geef Engelse les op een basisschool en geef de kinderen een goede basis voor de toekomst 
  • Help mee op een naschoolse opvang en organiseer creatieve of sportieve activiteiten

Je kunt voorafgaand aan je vrijwilligerswerk ook nog Spaans leren in Argentinië. Zo zal je vrijwilligerswerk van nog meer waarde zijn. Word vrijwilliger in Argentinië en ervaar de cultuur, natuur en kleuren van het land op een manier die je alleen als vrijwilliger zult ervaren.  

Mail ons

Waarom vrijwilligerswerk met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle vrijwilligersprojecten in Argentinië

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?