{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika

Baby schildpad op het strand | Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika | KILROY
Drie kinderen | Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika | KILROY

Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika

Altijd al je steentje bij willen dragen aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap? Wil jij voor langere tijd op een bestemming blijven en de cultuur leren kennen? Wil jij Spaans leren en toepassen? Dan is vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika iets voor jou. Zo beleef je jouw reis door Zuid-Amerika op een unieke manier!

​Kom langs en bespreek de mogelijkheden​

 

Vrijwilligerswerk tijdens jouw reis door Zuid-Amerika

Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika biedt een ongelooflijke kans om een positieve impact op de wereld te maken, terwijl je waardevolle persoonlijke en professionele ervaring opdoet. Of je nu gepassioneerd bent over werken met kinderen, dieren of het milieu, er zijn talloze vrijwilligersprojecten in heel Zuid-Amerika die je kunnen helpen je doelen te bereiken.

Als vrijwilliger in Zuid-Amerika dompel je jezelf volledig onder in de lokale cultuur, waardoor je de uitdagingen en kansen in de regio nog beter begrijpt. Je werkt zij aan zij met lokale bewoners en andere vrijwilligers, waardoor je waardevolle relaties opbouwt en blijvende connecties maakt met mensen uit diverse achtergronden. Het is ook een goed idee om wat Spaans te leren, omdat dit je dichter bij de lokale bevolking brengt.

Naast de persoonlijke en culturele voordelen biedt vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika ook vele professionele voordelen. Vrijwilligerservaring is een waardevolle toevoeging aan je cv, die je toewijding aan maatschappelijke verantwoordelijkheid, je vermogen om in diverse teams te werken, en je vaardigheden op het gebied van communicatie, leiderschap en probleemoplossing aantoont.

Bij KILROY werken we samen met verschillende lokale vrijwilligersprojecten in heel Zuid-Amerika, waardoor je een breed scala aan mogelijkheden hebt om uit te kiezen. Of je nu geïnteresseerd bent in het werken met kinderen en jongeren, het behouden van wildlife en natuurlijke omgevingen, of het ondersteunen van gemeenschapsontwikkelingsprojecten, wij kunnen je helpen de perfecte kans te vinden die aansluit bij jouw vaardigheden, interesses en doelen.

 

Wat anderen van vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika vonden:

Demi (23): "De school in Ecuador is een goedlopende organisatie waar bijna altijd vrijwilligers aanwezig zijn. In een paar weken kan je echt van dienst zijn en ook met een voldaan gevoel weer vertrekken. Mensen die dit gaan doen zou ik aanraden op heel open-minded te zijn en een goed woordje Spaans te leren. De kinderen vinden het leuk om met de vrijwilligers te kletsen, namelijk!"

Marina (35): "Bij de voedselbank in Buenos Aires word je meteen aan het werk gezet. Ik heb geleerd hoe ik Empanadas moet maken en heb aan mijn Spaans kunnen werken door met het lokale personeel en de bezoekers te praten. In mijn vrije tijd heb ik de stad goed leren kennen. Je hoeft niet bang te zijn dat je je zult vervelen: er is hier erg veel te doen!"​

Vragen? Mail ons!

Waarom vrijwilligerswerk met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Vrijwilligersprojecten in Zuid-Amerika

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?