{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in Afrika

Kinderen in een klaslokaal krijgen les | Vrijwilligerswerk in Afrika | KILROY
Neushoorn in Afrika | Vrijwilligerswerk in Afrika | KILROY

Vrijwilligerswerk in Afrika | Werken met wilde dieren of helpen in een gemeenschap

Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur waarbij je niet alleen een positieve impact kunt maken, maar ook nieuwe culturen kunt ervaren? Dan is misschien vrijwilligerswerk in Afrika wat voor jou! Of je nu interesse hebt in helpen bij lokale gemeenschappen of natuurbescherming, er zijn talloze kansen om een helpende hand te bieden en blijvende verandering te bewerkstelligen.

​Kom langs en bespreek de mogelijkheden​

 

Vrijwilligersprojecten in Afrika

Als je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk in gemeenschappen, zou je kunnen werken aan het renoveren van scholen, het lesgeven aan kinderen of het ondersteunen van sociale initiatieven in landelijke gemeenschappen. Als je meer geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk met dieren, herbergt Afrika enkele van 's werelds meest adembenemende en bedreigde diersoorten. Je zou kunnen deelnemen aan initiatieven tegen stropen, helpen bij natuurbescherming, of meewerken aan programma's voor het herstellen en vrijlaten van wilde dieren: er zijn tal van projecten waarbij je betrokken kunt raken en een verschil kunt maken.

 

Waar kun je vrijwilligerswerk doen in Afrika?

  • Doe een vrijwilligersproject in Afrika met dieren in Zuid-Afrika of Namibië en ervaar de Afrikaanse wildlife van dichtbij.
  • Werk als vrijwilliger in Afrika met kinderen in landen als Malawi, Uganda en Zuid-Afrika. Je kunt helpen bij een kinderopvang of lesgeven op een (surf)school. 
  • Help mee met bouw van scholen, huizen, watervoorzieningen etc. wanneer je vrijwilligerswerk doet in Uganda en Zuid-Afrika.
  • Geef Engelse les of sportles tijdens je vrijwilligerswerk in Afrika en help de lokale bevolking in hun ontwikkeling.
  • Of reis af naar de Seychellen om de bijzondere natuur te helpen beschermen bij een natuurconservatieproject. 

 

Wat anderen van vrijwilligerswerk in Afrika vonden

Rens (23): "Het vrijwilligerswerk bij het Surf & Adventure project was een fantastische ervaring! Je merkt echt dat je een verschil maakt en dat ze blij zijn dat je er bent en ze helpt. Ik raad dan ook iedereen aan om vrijwilligerswerk te doen, omdat je niet alleen erg veel nieuwe mensen ontmoet, maar ook echt een verschil maakt in het leven van de kinderen."

Lina (20): "De Bush School in Zuid-Afrika was in één woord GEWELDIG! Ik heb er een fantastische tijd beleefd en het kon niet beter zijn."

Sanne (24) geeft als tip: "Stel jezelf vanaf dag één open voor allerlei zaken die je 'thuis' nooit zou doen en ga er vol voor. Het is ongelooflijk heerlijk om je met volle overgave op de verschillende taken op en rond het project te storten." 

 

Ongeacht het type vrijwilligerswerk dat je kiest, krijg je de gelegenheid om je onder te dompelen in een nieuwe cultuur, nieuwe vaardigheden te verwerven en onvergetelijke herinneringen te maken. Met onze ondersteuning ontdek je het perfecte project dat past bij jouw interesses en je de kans geeft om het leven van anderen te verbeteren.

Vragen? Mail ons!

Waarom vrijwilligerswerk met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Vrijwilligersprojecten in Afrika

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?