{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk op de Seychellen

Landschap de Seychellen | Vrijwilligerswerk Afrika | KILROY
Handen met zand | Vrijwilligerswerk in Afrika | KILROY

Vrijwilligerswerk op de Seychellen

De natuur op de Seychellen is uniek, zowel boven als onder water. Werk mee aan het behoud van deze kwetsbare natuur door je in te zetten bij een vrijwilligersproject op de Seychellen. Als je vrijwilligerswerk gaat doen op de Seychellen kun je gelijk je duikbrevet halen. Met deze vrijwilligerswerkprojecten maak je meerdere duiken per week om de wateromstandigheden en (bedreigde) diersoorten in de gaten te houden. Ook boven water is er genoeg conservatiewerk te doen. Reis naar Curieuse en zet je in als vrijwilliger voor zee- en landschildpadden, citroenhaaien of de bijzondere Palmbomen van de Seychellen.

​Kom langs en bespreek de mogelijkheden​

 

Bij ons vind je een aanbod aan vrijwilligerswerkprojecten op de Seychellen die zijn aangesloten bij lokale initiatieven. Zo ben je verzekerd van een bijzondere ervaring en een doe je een duurzame investering. Verruim jouw horizon, verblijf in een onbekende omgeving en bescherm de natuur in dit paradijs!

Of Mail ons voor meer informatie

Waarom vrijwilligerswerk met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle vrijwilligersprojecten op de Seychellen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?