{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Cheetah in Namibië | Vrijwilligerswerk in Afrika | KILROY
Vrijwilligers met apen in Namibië | Vrijwilligerswerk in Afrika | KILROY

Vrijwilligerswerk in Namibië

Altijd al je steentje bij willen dragen voor de lokale gemeenschap of wilde dieren willen verzorgen? Dan is vrijwilligerswerk in Namibië iets voor jou! Je kunt met vrijwilligerswerk voor langere tijd in een land blijven en het echt leren kennen. Door je tijd, skills en geld te investeren draag jij bij een lokaal project. Omdat we alleen met lokale vrijwilligersprojecten werken ben je bij KILROY zeker van duurzaam vrijwilligerswerk.

Kom langs en krijg persoonlijk advies

 

Vrijwilligersprojecten in Namibië

Onze vrijwilligersprojecten in Namibië zijn erg bijzonder. Je kunt ervoor kiezen om bij een Wildlife Sanctuary te werken of dit combineren met werk bij een van de Research Centres. Deze onderzoekcentra hebben allemaal een andere focus waardoor je voor een project kunt kiezen dat aansluit bij jouw interesses. Door de combinatie van deze vrijwilligersprojecten kun je veel verschillende aspecten van Namibië ontdekken. Je kunt bij deze projecten actief deelnemen in het verzorgen en uitzetten van de wilde dieren van Afrika. Je kunt ook les geven in een school of helpen bij een gezondheidskliniek die ondersteuning biedt aan de lokale San Bosjesmannen.

Ben je klaar om uit je comfortzone te gaan en op zoek naar een unieke bestemming om vrijwilligerswerk te doen? Dan zijn onze vrijwilligersprojecten in Namibië wellicht iets voor jou. 

Mail ons voor meer informatie

 

Waarom vrijwilligerswerk in Namibië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle vrijwilligersprojecten in Namibië

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?