{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika

Mensen in een jeep in Zuid-Afrika | Vrijwilligerswerk in Afrika | KILROY
Waterval in Zuid-Afrika | Vrijwilligerswerk in Afrika | KILROY

Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika

Altijd al je steentje bij willen dragen aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap? Wil je voor een langere tijd in Zuid-Afrika blijven? Ga aan de slag als vrijwilliger bij een vrijwilligersproject in Zuid-Afrika. Je hebt de keuze uit vrijwilligerswerk met dieren of in lokale gemeenschappen in Zuid-Afrika.

​Kom langs en bespreek de mogelijkheden​

 

Vrijwilligersprojecten in Zuid-Afrika

Doe vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika tijdens jouw reis en dompel je onder de lokale gemeenschap. Combineer het vrijwilligerswerk met een mooie rondreis door Zuid-Afrika om zo het land nog beter te leren kennen. Door deel te nemen aan een van de vrijwilligersprojecten in Zuid-Afrika draag je met jouw skills, tijd en donatie bij aan o.a. het verbeteren van het onderwijs in lokale scholen, help je gehandicapte kinderen of ondersteun je projecten bij het conserveren van beschermde en bedreigde diersoorten. Genoeg mogelijkheden dus om vrijwilligerswerk te doen in Zuid-Afrika. Dit zijn een paar van onze favoriete vrijwilligersprojecten in Zuid-Afrika:

  • Bush School & Wildlife Orphanage: Je woont in een kamp midden in een reservaat, geeft les aan de kinderen over de natuur, Engels, werkgelegenheid, de wereld en verzorgt samen met hun de dieren in het Rescue center. De perfecte combinatie tussen werken met kinderen en dieren!
  • Adventure club: Je helpt kinderen waardevolle levenslessen te leren door middel van avontuurlijke activiteiten, teamwork, educatieve lessen en sporten zoals skateboarden, zwemmen en surfen. 
  • Wild Cat Centre: Je helpt bij het verzorgen van wilde katten en andere dieren zoals jakhalzen en stokstaartjes, zodat ze hopelijk terug in het wild kunnen worden gelaten

 

Waar kun je vrijwilligerswerk doen in Zuid-Afrika?

De vrijwilligersprojecten in Zuid-Afrika kan je vinden op verschillende locaties, zoals rondom Kaapstad, Johannesburg en in natuurreservaten. Je kunt een reis door Zuid-Afrika gemakkelijk combineren met een aantal weken vrijwilligerswerk waarbij je de cultuur en lokale bevolking nog beter leert kennen. De projecten zijn allemaal lokaal opgezet en worden door lokale projectleiders, samen met de vrijwilligers, gerund.

Vraag je je af welk vrijwilligersproject in Zuid-Afrika het beste bij jou past?

Mail ons voor meer informatie

 

Waarom vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle vrijwilligersprojecten in Zuid-Afrika

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?