{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken in Thailand

Ga duiken in Thailand | KILROY
Ga duiken in Thailand | KILROY

Leer duiken in Thailand

Thailand biedt verschillende prachtige duiklocaties. Combineer jouw reis door Thailand en Azië met het behalen van jouw PADI duikbrevet. Of reis naar Thailand voor een reis die puur in het teken staat van duiken en doe een meerdaagse duikcursus. Een aantal van de beste duikplekken vind je onder andere bij:

Advies nodig? Kom eens langs

 

Duikschool Thailand | Duikbrevet halen in Thailand

KILROY werkt samen met de betere duikscholen in Thailand, zo ben je verzekerd van een veilige en goede duikcursus. Haal jouw PADI Open Water of Open Water Advanced duikbrevet in Thailand. Ook voor technisch duiken kan je hier terecht. Vind de mooiste duikplek en geniet!

 

Duikcursus in Thailand - voor de gevorderde duiker

Als je al duikbrevetten hebt en een ervaren duiker bent, kun je ervoor kiezen om georganiseerde duiktrips te maken, de zogenaamde Fundives, vaak inclusief accommodatie, eten en een aantal duiktrips. Bekijk de fundive cursussen om meer te weten te komen over deze opties.

 

Beste tijd om te duiken in Thailand

Thailand kan in twee gebieden worden verdeeld als het gaat om duiken, de Golf van Thailand aan de oostkust en de Andamanse zee aan de westkust. In beide gebieden zijn duikcentra gevestigd die het hele jaar geopend zijn, omdat het weer in Thailand gedurende alle seizoenen warm genoeg is. De watertemperatuur is heerlijk 26-30 °C.

  • In de Golf van Thailand (hier vind je onder andere Pattaya, Koh Chang en Koh Tao), is duiken het hele jaar mogelijk, maar tussen november en maart zijn de omstandigheden het beste. Van april tot augustus zijn de duikomstandigheden meestal minder voorspelbaar.
  • In de Andaman Zee (waar Phuket, Koh Phi Phi en Koh Lanta zich bevinden) is duiken het beste tussen januari en april wanneer je het beste zicht hebt. Van april tot oktober is er meer beweging in het water en verslechtert het zicht.

Meer weten? Mail ons

Waarom duiken in Thailand met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten in Thailand

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?