{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken op Koh Phi Phi

Duiken op Koh Phi Phi | KILROY
Duiken op Koh Phi Phi | KILROY

Duiken op Koh Phi Phi

Wil jij leren duiken in het equivalent van een aquarium en wil jij jouw duikbrevet op Koh Phi Phi halen? Ga duiken op Koh Phi Phi! Er zijn zoveel redenen om tijdens je reis door Thailand op Koh Phi Phi te blijven plakken! Het eiland zelf is al één grote reden, maar ook het onderwaterleven bij Koh Phi Phi is er betoverend. De omgeving is ontzettend gevarieerd, denk aan ondiepe duiken bij Koh Phi Phi of duiken met groot zeeleven verderop in zee. Er is geweldig macrofauna op Koh Phi Phi en daarnaast heb je kans reuzenmanta's te spotten in het juiste seizoen. En ben je klaar met duiken, dan kan je ook goed snorkelen op Koh Phi Phi!

Kom langs en bespreek de mogelijkheden

De 5 beste duiklocaties op Koh Phi Phi

Duikplaatsen op Koh Phi Phi die je zeker moet bezoeken zijn:

  • Bida Nok
  • Viking Cave
  • Bida Nai
  • Malong
  • Hin Daeng/Hin Muang.

 

Haal jouw duikbrevet op Koh Phi Phi

Het toffe aan leren duiken op Koh Phi Phi is dat je naast theorieles op een prachtig strand, jouw eerste duiken in de zee maakt. De zee is zo rustig dat dat kan. Naarmate je beter wordt, ga je op andere duikspots van Koh Phi Phi duiken. Begin met een "Learn to Dive" duikcursus op Koh Phi Phi als je nog niet kunt duiken. Gevorderde duikers doen een "Advanced Course".

 

Duikomstandigheden op Koh Phi Phi 

Het zicht is afhankelijk van de duiklocatie, maar varieert van 10 tot 40 meter. De watertemperatuur is ligt rond 28 gradenVerder kan je in de wateren rondom Koh Tao bijzonder leven spotten onderwater. Zo vind je er zeeschildpadden, luipaardhaai, walvishaaien en mantaroggen!

Meer weten? Mail ons

Waarom duiken op Koh Phi Phi met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten op Koh Phi Phi

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?