{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken op Nusa Lembongan

Duiken op Nusa Lembongan | KILROY
Duiken op Nusa Lembongan | KILROY

Duiken op Nusa Lembongan

Het duiken op Nusa Lembongan is bijzonder! Je vindt hier namelijk zowel kleine dieren op kleurrijke koraalriffen, als grote zeedieren. Mantaroggen bezoeken het huisrif bij Nusa Lembongan voor een schoonmaakbeurt. Vissen eten dan de parasieten van de mantaroggen af. Dit schoonmaakstation is ook populair bij de maanvis - oftewel de mola mola. Deze bijzondere zwemmende platte ronde vis komt tussen augustus en oktober langs. Je mag Nusa Lembongan zeker niet missen als duiklocatie tijdens jouw reis in Indonesië.

Advies nodig? Kom eens langs

 

Haal jouw PADI duikbrevet op Nusa Lembongan

Hoe tof is het om als onderdeel van jouw reis een PADI-duikcertificaat op Nusa Lembongan te halen? Wij werken samen met een duikschool op Nusa Lembongan waar goede duikinstructeurs werken, veiligheid op nummer 1 staat en de duikuitrusting uitstekend is. Je boekt jouw duikcursus inclusief accommodatie. Kun jij nog niet duiken? Doe dan jouw "Learn to Dive" duikcursus op Nusa Lembongan. Kun je wel duiken, maar wil je jouw duikkennis verdiepen? Doe dan een "Advanced Course". Snorkelen op Nusa Lembongan kan natuurlijk ook!

Meer weten? Mail ons

Waarom duiken op Nusa Lembongan met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Activiteiten

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?