{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken in Noord-Amerika

Duiken in Noord-Amerika | KILROY
Duiken in Noord-Amerika | KILROY

Leer duiken in Noord-Amerika

In Noord-Amerika ligt één van de bekendste duikbestemmingen ter wereld: Mexico. Niet te verwarren met duiken in Midden-Amerika. In de Golf van Mexico is het onderwaterleven overdadig en de droom van iedere duiker. Nieuwsgierig geworden? Ga duiken in Noord-Amerika. 

Meer weten? Maak een afspraak!

 

Haal jouw PADI duikbrevet in Noord-Amerika

Jij kunt jouw "Learn to Dive Course" vandaag nog boeken! Je bent na het afronden van deze duikcursus trotse bezitter van een PADI open water duikbrevet. Kun jij al duiken? Doe dan jouw "Advanced Course" duikcursus in Noord-Amerika of kies voor een Fundiving pakket. Dan duik je met een gecertficeerde divemaster naar de mooiste duikspots en verblijf je bij een gezellige duikschool.

Mail ons voor meer informatie

Waarom duiken in Noord-Amerika met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten in Noord-Amerika

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?