{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken in Mexico | KILROY
Duiken in Mexico | KILROY

Duiken in Mexico

Wist je dat je goed kunt duiken in Playa del Carmen in Mexico? Lijkt het jou leuk jouw duikbrevet te halen? Ga jij backpacken in Mexico? Ga dan duiken in Mexico!

Mexico heeft heel unieke duikplekken, er zijn namelijk onderwatergrotten - ook wel cenotes genoemd. Deze enorme grotsystemen waren ooit heilig voor de Maya's. Als je duikt in het kristalheldere water, met lichtinval van de zon door openingen van de grotten, zul je elke keer weer versteld staan. Je leest het al... Duiken in Mexico is super bijzonder! En ben je klaar met duiken, dan kan je ook goed snorkelen in Mexico!

Maak een afspraak

 

Haal een PADI duikbrevet in Mexico

Beginnende duikers kunnen een "Learn to dive" duikcursus in Mexico doen. Kun jij al duiken? Kies dan voor een Advanced Course in Mexico. Wij werken samen met de beste duikscholen van Mexico, zodat jij op een veilige en leuke manier kunt leren duiken in Mexico. De duikcursus is inclusief accommodatie. 

 

De mooiste duikplekken van Mexico | Playa del Carmen

Duikplaatsen in Mexico die je zeker moet bezoeken zijn Cenote Dos Ojos, Taj Mahal en Blue Maomao Arch. Het zicht is afhankelijk van de duiklocatie, maar varieert van 25 tot 50 meter in de grotten en 10 tot 30 meter in de oceaan. De watertemperatuur is ligt rond 26 graden. Verder kan je in de wateren rond Mexico bijzonder leven spotten onderwater. Zo vind je er barracuda's, zeeschildpadden en zusterhaaien!

Kom langs voor meer informatie

Waarom duiken in Mexico met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten in Mexico

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?