{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken in Oceanië

Duiken in Oceanië | KILROY
Duiken in Oceanië | KILROY

Duiken in Oceanië

Er zijn heel wat mooie plekken om te duiken in Oceanië. Zo heb je het populaire en prachtige Great Barrier Reef voor de kust van Australië, de tropische Yasawa-eilanden of de Pacific Harbour op Fiji en natuurlijk de unieke Poor Knights in Nieuw-Zeeland.

Meer weten? Maak een gratis afspraak!

 

Haal jouw PADI duikbrevet!

Duiken is populair in Oceanië. Er zijn dus veel duikscholen in Oceanië en die verschillen nogal in kwaliteit. KILROY werkt samen met de beste duikscholen in Oceanië, zodat je verzekerd bent van een veilige en goede duikcursus op de beste duiklocaties van Oceanië. Kies tussen verschillende PADI duikbrevetten: beginners kiezen voor een "Learn to Dive" duikcursus. Heb je dit duikbrevet al? Kies dan voor een "Advanced Course". Ben je al in het bezit van een duikbrevet dan kun je in Oceanië fundives gaan maken. Ook dit regel je via de duikscholen van KILROY.

Tip: haal jouw PADI duikbrevet aan het begin van jouw reis, zo kun tijdens de rest van je reis overal duiken!

Duiken in Oceanië? Mail ons!

Waarom duiken in Oceanië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten in Oceanië

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?