{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken op de Yasawa Eilanden

fiji-underwater-jellyfish-cover
fiji-underwater-turtle-sidebar

Duiken op de Yasawa Eilanden

Verken ook de onderwaterwereld van de Yasawa-eilanden. Het warme heldere water zorgt voor perfecte duikomstandigheden. Je ziet niet alleen prachtige kleurrijke koraaltuinen, maar mantaroggen, adelaarsroggen en haaien. Genoeg te zien dus op de verschillende duikplekken van de Yasawa Islands.  

Mantaroggen op de Yasawa-eilanden  

Het hele jaar is het geweldig duiken rondom Yasawa, maar tussen mei en oktober heb je grote kans manta's te spotten. De mantaroggen bezoeken de schoonmaakstations, waar verschillende vissen de manta's komen schoonmaken - een soort schoonheidssalon. Als je een duikcursus bij KILROY boekt, krijg je toegang tot het huisrif van een te gek resort. Het maximaal aantal manta's dat hier tegelijkertijd is gespot ligt op 13! Hoe tof is dat! Mis de kans niet om met de meest elegante dieren ter wereld te duiken en duik op Yasawa-eilanden in Fiji! 

Het duiken op rondom Yasawa staat bekend om het goede zicht en de fijne watertemperatuur. Er zijn duikplekken voor duikers van elk niveau. De duikplek wordt bepaald op basis van stroming, getijden en het weer. De Yasawa-eilanden worden ook wel gezien als een van de meest aangename duikplekken van Fiji. 

Duikomstandigheden in Yasawas, Fiji

Duikplaatsen op Zanzibar die je zeker moet bezoeken zijn The Beach, Caves of Babylon, The Blue Room en Mantaray Island. Het zicht is afhankelijk van de duiklocatie en varieert van 15 tot wel 30 meter. De watertemperatuur ligt rond de 25 tot 28 graden. Verder kan je in de wateren rondom de Yasawa-eilanden bijzonder leven spotten onderwater. Zo vind je er mantaroggen en rifhaaien.

Duikplekken op de Yasawa-eilanden

Barrel Head: Deze beschermde duikplek deel je met grijze rifhaaien en af en toe een schildpad.  

Black Rock Coral Garden: Deze plek mag je niet overslaan als je op de Yasawas gaat duiken. Je vindt er scholen vis, haaien, murenen, octopussen en grote napoleonvissen.  

Sawa-I-Lau Island: Deze duikplek is vernoemd naar een klein eiland van de Yasawa-eilanden. Sawa-I-Lau Island staat niet bekend om de onderwaterwereld, wel om de prachtige kunst die je ziet in de grotten.

Nova Wall: Als je van vliegen als superman houdt is deze duikplek te gek. Een stroomduik waar je letterlijk "go with the flow" gaat. Samen met murenen, schildpadden en adelaarsroggen.  

The Blue Room: Deze duikplek bestaat uit vulkaanlandschap. Het is een diepe duikplek, waar papegaaivissen grazen en je eten voor de avond zwemt, zoals wahu, makreel en tonijn.  

Caves of Babylon: Als je een magische plek wilt ontdekken ga dan naar deze duikplek. De grotten zorgen voor een prachtige lichtinval op een diepte van 15-18 meter. De duikplek is toegankelijk afhankelijk van stroming en ervaring van de duikers.  

Waarom duiken op de Yasawa Eilanden met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten op de Yasawa-eilanden

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Vul alle velden in

Oeps! Je bent per ongeluk beland op de verkeerde bestemming. Nou bestaat er op reis geen "verkeerde" bestemming, maar online vragen we je toch om het even opnieuw te proberen ;)

Sluit
Contact
Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om je reis te realiseren. Je kunt natuurlijk ook een video- of belafspraak met ons inplannen!

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je afspraakverzoek. Wij sturen je een bevestigingsmail wanneer deze afspraak daadwerkelijk is ingepland. 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Mail ons

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht! We doen ons best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?