{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Groepsreizen in Azië

monniken
koh phi phi

Groepsreizen in Azië

Azië is een heel divers werelddeel. Je kunt er terecht voor parelwitte bountystranden, prachtige rijstvelden, watervallen, een heerlijke cuisine en bijzondere cultuur. Wil jij op groepsreis in Thailand, Indonesië, de Filipijnen of een ander Aziatisch land? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden die we hebben. Een groepsreis zal een extra dimensie geven aan je reis door Azië.

 

Meer weten? Mail ons

 

Waarom een groepsreis naar Azië?

Er zijn vele voordelen aan het maken van een groepsreis naar Azië. Hier zijn drie redenen waarom je zou moeten overwegen om een groepsreis door Azië te maken:

1. Maak snel nieuwe vrienden en deel onvergetelijke ervaringen: Een groepsreis door Azië bied je de mogelijkheid om snel nieuwe mensen te ontmoeten en samen met hen onvergetelijke ervaringen te delen. Dit is ideaal voor soloreizigers die graag in gezelschap willen reizen en nieuwe vrienden willen maken. Samen geniet je van de prachtige cultuur, het heerlijke eten en de adembenemende natuur van Thailand.

2. Je hoeft niet na te denken over de planning: Tijdens een groepsreis door Azië hoef je niet na te denken over de route, accomodaties of activiteiten. Dit scheelt jou tijd en stress en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de reis. Bovendien krijg je vaak ook de beste inside tips van de lokale gidsen tijdens jouw reis. Zo weet je altijd waar je het beste en lekkerst kan eten, ontdek je hidden gems en ontdek je de lokale cultuur. 

3. Je kunt een stuk meer zien in een korte tijd: Doordat je niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer, kan je tijdens een groepsreis meer zien in een korte tijd. Bovendien kan je makkelijker verschillende landen combineren en hoef je niet na te denken over hoe je de grens moet oversteken. 

 

Hoe zien de groepsreizen in Azië eruit?

We hebben heel veel keuze uit enorm veel leveranciers die te gekke activiteiten en groepstours aanbieden om Azië te verkennen met reizigers zoals jij. Deze groepen bestaan meestal uit een diverse groep reizigers van over de hele wereld. Er zijn geen vaste vertrekdata, we passen alles aan op basis van jouw ultieme droomreis. We hebben bijvoorbeeld groepsreizen gericht op jongeren tussen de 18 en 35 jaar waarbij je in hostels slaapt of groepsreizen met alle leeftijden, waar je een privekamer hebt. En alles hiertussenin! Neem contact op met onze reisspecialisten voor meer informatie over de groepsreizen in Azië die we aanbieden. 

Mail ons

 

Waar in Azië bieden wij groepsreizen aan?

Met onze groepsreizen in Azië kun je samen met een groep internationale reizigers een aantal highlights bezoeken of een hele route door één of meerdere landen afleggen. Of je nu wilt genieten van de prachtige stranden van Thailand, de oude tempels van Cambodja of de mysterieuze jungles van Indonesië, wij hebben een groepsreis die past bij jou. 

Hier zijn enkele voorbeelden van groepsreizen in Azië die we aanbieden:

  • Thailand: Deze reis neemt je mee naar de hoogtepunten van Thailand, waaronder Bangkok, Chiang Mai, Ayutthaya en Krabi. Je bezoekt de oude tempels van Bangkok, het witte stadje Chiang Rai, de ruïnes van Ayutthaya en de prachtige stranden van Krabi.

  • Cambodja: Deze reis neemt je mee naar de oude tempels van Angkor Wat, de drijvende markten van Battambang en de Killing Fields van Phnom Penh. Je bezoekt de indrukwekkende tempels van Angkor Wat, de kleurrijke drijvende markten van Battambang en de gruwelijke Killing Fields van Phnom Penh.

  • Japan: Reis met een groep naar de bruisende steden van Japan, de prachtige natuur van Hokkaido en de oude tempels van Kyoto. Je bezoekt de levendige steden van Tokyo en Osaka, de prachtige natuur van Hokkaido en de oude tempels van Kyoto.

  • India: Reis naar de Taj Mahal, de Ganges en de heilige stad Varanasi. Je bezoekt de beroemde Taj Mahal, de heilige rivier de Ganges en de heilige stad Varanasi. We bieden ook groepsreizen aan waar je India combineert met Nepal. 

  • Sri Lanka: Tijdens een groepsreis naar Sri Lanka verken je de groene tropische bossen, de adembenemende stranden en het mooie landschap.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de groepsreizen die we aanbieden. We hebben groepsreizen naar veel landen in Azië, dus je kunt je ideale reis kiezen. Boek je groepsreis naar Azië en begin je reis naar een onvergetelijke ervaring!

Maak een vrijblijvende afspraak

 

Waarom een groepsreis in Azië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Rondreizen op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Groepsreizen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?