{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Groepsreis in Japan

kyoto japan
Kyoto japan

Doe een groepsreis in Japan

Wissel je rondreis door Japan af met een van onze groepsreizen. Een groepsreis in Japan laat je samen met andere jonge reizigers dit bijzondere land verkennen. Of je nu houdt van de drukte van Tokyo, een foodie tour wilt doen of juist de prachtige natuur wilt bewonderen. 

Meer weten? Mail ons

Reizen naar Japan is zeker een aanrader en een onvergetelijke ervaring. Met onze groepsreizen leer je gemakkelijk andere reizigers kennen tijdens je reis. Samen maak je namelijk de leukste herinneringen!

 

Ervaringen met een groepsreis naar Japan

Travel Specialist Yvonne maakte een 10-daagse groepsreis door Japan. Lees haar ervaringen en raak geïnspireerd om net als haar mee te gaan op een rondreis door Japan.

 

Waarom een groepsreis naar Japan? 

Japan kan een lastig land zijn om alleen rond te reizen, en daarom ligt een rondreis met anderen voor de hand. Je kunt er altijd voor kiezen om na de groepsreis alleen verder te reizen, als je eenmaal hebt geproefd van de Japanse cultuur. Tijdens een groepsreis naar Japan is de route en de meeste activiteiten vooruitgepland, dus het enige wat je hoeft te doen is achterover leunen en genieten van de reis samen met de anderen in de groep. Voor vervoer en accommodatie wordt gezorgd, en je hebt de hele reis een lokale gids bij je, zodat je altijd een aanspreekpunt hebt.

 

Welke ervaringen kan je verwachten?

Japan zit vol met unieke ervaringen en je kunt je verheugen op het bezoeken van grote steden als Tokio, Kyoto en Osaka, maar ook op het bezoeken van kleine dorpjes, prachtige tempels en het reizen door het gevarieerde, natuurlijke landschap. Kijk uit naar de meest authentieke culturele schatten van Japan, leer omgaan met een samoeraizwaard als een echte ninja of eet je buik vol geweldige sushi!

 

Hoe ziet de groep eruit?

Tijdens een groepsreis door Japan kun je alle soorten reizigers ontmoeten. De leeftijdsgroepen kunnen variëren, evenals de samenstelling van de groep - sommigen gaan alleen, terwijl anderen samen met een partner of vrienden reizen. Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is dat ze veel waarde hechten aan het sociale aspect van samen reizen in een groep. Twijfel je of een groepsreis iets voor jou is, mail ons dan en wij kijken samen naar de mogelijkheden. 

Neem contact op met onze reisspecialisten

Waarom een groepsreis in Japan met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Rondreizen op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Groepsreizen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?