{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in Azië

Koh Phi Phi in Thailand | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY
Kinderen spelen met water | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY

Vrijwilligerswerk in Azië

Azië is een van de de populairste continenten om te backpacken. Het continent zit boordevol indrukwekkende spots die je kunt bezoeken tijdens je reis. Wil je Azië en haar inwoners beter leren kennen en een steentje bijdragen tijdens je backpackreis door Azië? Waarom zou je je rondreis niet combineren met vrijwilligerswerk in Azië? Al onze projecten zijn lokale initiatieven, zodat je er zeker van bent van een duurzaam vrijwilligersproject. 

Kom langs en bespreek de mogelijkheden

 

Met welke activiteiten kan ik helpen?

Of je nu enthousiast bent over het behoud van natuurlijke habitats, de bescherming van bedreigde diersoorten, het bevorderen van duurzame ontwikkeling of het behouden van mariene ecosystemen, in Azië zijn er talloze mogelijkheden om een impact te maken. Je kunt deelnemen aan projecten voor zowel het opruimen van land als water, meewerken aan onderzoek, of helpen bij educatie en bewustwording over conservatie-inspanningen.

Als gemeenschapsontwikkeling meer in lijn ligt met jouw interesses, hebben we samenwerkingen met lokale non-profitorganisaties om onderwijs, gezondheidszorg en de bouw van huizen en openbare gebouwen te verbeteren. Je kunt bijdragen aan initiatieven voor het verbeteren van toegang tot schoon water, schoolbouwprojecten ondersteunen of meehelpen bij educatieve programma's in achtergestelde gebieden.

Ongeacht het type vrijwilligerswerk dat je kiest, krijg je de kans om je te verdiepen in een nieuwe cultuur, blijvende banden te smeden met lokale bewoners en medevrijwilligers, en nieuwe vaardigheden en perspectieven op de wereld te verwerven.

 

Vrijwilligersprojecten in Azië 

Als vrijwilliger in Azië heb je veel opties. Als je ervoor kiest om met mensen te werken (kinderen, vrouwen en/of ouderen) dan is de minimumperiode van vrijwilligerswerk in Azië 4 weken. Kies bijvoorbeeld uit de volgende vrijwilligersprojecten in Azië: 

  • Geef Engelse les aan kinderen 
  • Help mee in een opvanghuis voor wilde dieren
  • Werk in een ziekenhuis
  • Help mee in een opvanghuis voor olifanten
  • Bouw mee met ziekenhuizen, scholen, watervoorzieningen
  • Help bij een kinderopvang
  • Doe een vrijwilligersproject met schildpadden 

 

Waar kun je vrijwilligerswerk doen in Azië? 

Er zijn meerdere landen in Azië waar je vrijwilligerswerk kunt doen. Ieder land in Azië heeft zo zijn eigen vrijwilligersprojecten. Vind een project die bij jou past! Je kunt vrijwilligerswerk doen in Cambodja, de Filipijnen,  Indonesië, Nepal, Sri Lanka, Thailand, Laos en Vietnam

 

Wat anderen van vrijwilligerswerk in Azië vonden

Ires (17): "Tijdens het opknappen en bouwen in Nepal heb ik veel geverfd. Ik raad toekomstige vrijwilligers aan oude kleren mee te nemen die ze daarna – net als ik – weg kunnen gooien!"

Anne & Tim (24): "Werken bij het Elephant & Wildlife Rescue Centre in Thailand was het hoogtepunt van onze reis, we hebben zo'n fantastische tijd gehad hier! Het is hard werken en ondanks dat het werk erg hands-off is, konden we toch heel dicht bij de dieren komen."

Madieke (27): "Dat we in Samroang (Cambodja) bij een familie guesthouse verbleven vond ik heel bijzonder. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe het leven op het platteland is. De cultuurweek zou ik iedereen aanraden, omdat je daar zoveel leert over de geschiedenis en leefwijze van de lokale bevolking."

Vragen? Mail ons!

Waarom vrijwilligerswerk in Azië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Vrijwilligersprojecten in Azië

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?