{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Spelende kinderen in water | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY
Meisje in Cambodja | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY

Vrijwilligerswerk in Cambodja

Vrijwilligerswerk in Cambodja zal een ervaring voor het leven worden. Je helpt de lokale bevolking en leert de Cambodjaanse cultuur kennen. We horen vaak dat vrijwilligers na het vrijwilligersproject terugkeren naar Cambodja. In de afgelegen gemeenschap Samraong biedt een lokaal opgezet vrijwilligersproject kinderen uit de hele omgeving de kans op een goede opleiding. Omdat het project een lokaal initiatief is ben je verzekerd van duurzaam vrijwilligerswerk.

Maak een afspraak en bespreek je reisplannen

 

Vrijwilligerswerk in Cambodja

Er zijn verschillende taken weggelegd voor vrijwilligers in Cambodja. Omdat je hier met kinderen werkt, is het minimumverblijf 4 weken om ervoor te zorgen dat iedereen baat heeft bij het programma.   

De werkzaamheden bij het vrijwilligersproject in Cambodja lopen uiteen: 

  • Help mee met de bouw van het Samraong Refferal ziekenhuis
  • Geef les aan kinderen, denk aan Engelse les of sportles en help de kinderen in hun algemene ontwikkeling
  • Ga langs in lokale gemeenschappen om informatie te geven over gezondheid en hygiëne

Wordt vrijwilliger in Cambodja en wie weet keer ook jij terug naar dit Aziatische land. Een land met mooie natuur, interessante cultuur, prachtige lange stranden en bovendien een onwijs vriendelijke bevolking.

Meer weten? Mail ons

Waarom vrijwilligerswerk in Cambodja met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle vrijwilligersprojecten in Cambodja

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?